home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
Invester i jakke fra Svea

Invester i jakke fra Svea

Vi gir deg tre gode grunner til at du bør investere i en jakke fra det svenske streetwear-merket!

Floyd.no har i år tatt inn et enda større utvalg av de fantastiske jakkene fra det svenske merket Svea. Vi gleder oss til å gå vinteren i møte med de klassiske fine jakkene som vil holde oss varme hele sesongen!

TRE GODE GRUNNER:

1. Jakken vil ikke gå av moten. Designet på jakkene fra Svea er stilrent, avslappet og enkelt – 2000-tallets tolkning av den klassiske stilen. En jakke fra Svea vil holde seg fin i mange år.

2. Du får mye jakke for prisen! Jakkemodellene fra Svea er fylt med dun eller polyester. Dette gjør at jakkene er fine til både høst og tidlig vår, samtidig du holder deg varm hele vinteren.

3. Floyd elsker dyr og er derfor veldig glad for at jakkene vi har fra Svea kommer med fuskepels. Disse er av høy kvalitet, og er både pene å se på og vindstoppende rundt hals og ansikt.

Inspirasjonen til Sveas kolleksjoner er hentet fra amerikansk og engelsk collegeliv, blandet med tradisjonelle idretter, men med et svensk preg. Svea legger ekstra energi på uventede detaljer, og jobber alltid med materialer av høy kvalitet.


Les mer

Hvilke farger kler jeg?
Den perfekte buksen!
KJOLEGUIDE: Velg riktig kjole til din fasong
BUKSEGUIDE: Bli kjent med våre bukser

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA