home Meny
5 sneakers vi ønsker oss NÅ!

5 sneakers vi ønsker oss NÅ!

Denne sesongen er det sneakers som gjelder, og vi er fullstendig bitt av basillen! Tiden hvor du kun brukte sneakers til et sporty antrekk er forbi, og vi bruker nå det ikoniske skoplagget både til hverdag og fest. Vi viser deg høstens heteste sneakers!

Kundefavoritten sneakers Madla fra Kastel er og blir høstens heteste potet! Ikke bare er de rålekre å se på, men de er også laget i et pustende og slitesterkt materiale, og for ikke å glemme - de er en av markedets letteste sko!

Pssst.. Disse ble røsket vekk fra lageret i fjor, så vær rask hvis du vil sikre deg din størrelse!

Dyreprint går igjen år etter år, og denne høsten har de også tatt skogarderoben med storm. Sneakersene Mynthe Mesh fra Pavement har alle elementene vi elsker denne sesongen - chunky såle, deilige høstfarger og reptilmønster!

Det siste året har den største sko-trenden uten tvil vært chunky hvite sneakers, og den fortsetter innover i høsten! Modellen Henrikke fra FLOYD har sålen i fokus og gir antrekket en sporty look. Bruk de til både kjoler, bukser og skjørt!

Sko Deb fra FLOYD er en gjenganger i sortimentet, og er like populære år etter år! Denne høstens fineste farge er uten tvil petrol, men de populære skoene kommer også i flere høstfarger som brunt, svart, marineblå og rust.

Det siste året har Buffalo gjort et sterkt comeback, og vi digger de pompøse sneakersene! Modellen Cairo har et litt mer sporty uttrykk enn den klassiske CLD Corin, og er satt sammen av flere elementer for et spennende uttrykk. På disse skoene finner du både glatt og semsket skinnimitasjon i tillegg til mesh!

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA