home Meny

7 bluser vi elsker nå

Nye freshe varer kommer inn døra hver dag, og det jobbes på spreng med å få de ut og tilgjengelig for deg i nettbutikken. Som alltid satser FLOYD.no stort på bluser til både hverdag, jobb og fest. Vi har plukket ut 7 bluser blant vår- og sommernyhetene som står høyt på vår ønskeliste.

Bluser i fantastiske mønster

Blusene hos FLOYD.no leveres i en mengde mønster og farger, som gjør at du kan finne akkurat den som ligger nærmest hjertet ditt. Noen tenker at et mønster skal matche øyenfargen eller den nye leppestiften, andre tenker at den skal matche en bukse eller skjørt - mens noen bare forelsker seg i et mønster og vil ha den på grunn av det.

Til enhver anledning

Bluser har et stort anvendelsesområde. Sammen med en jeans og et par sneakers får du en avslappet look til hverdags. Dersom du kombinerer den med et smalt skjørt, cardigan og pensko har du et kledelig jobbantrekk. Til fest er det mange som liker kombinasjonen mellom florlett chiffon og glatt skinn. En bluse i kombinasjon med en smal bukse i skinnimitasjon (513 kvalitet) er et antrekk du både vil føle deg vel i, og som vil få hoder til å snu seg. "Se på den dama! For et stilig antrekk!".

bluse-torun-parttwo-floyd-inspirasjon

Bluse Torun 899,- / Part Two

bluse-kane-lollyslaundry-floyd-inspirasjon

Bluse Kane 1149,- / Lolly's Laundry

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA