home Meny

7 kjoler - 7 dager

Du trenger ikke nødvendigvis å være veldig pyntet selv om du har på deg kjole. Kle deg etter dagsform, og du vil både se og føle deg smashing! Vi viser deg hvordan du enkelt kan bruke kjoler hver dag, hele uken!

Blue Monday

Numph Denimkjole Anna

Mandager skal være så komfortable som mulig. Gå for en løs og ledig denimkjole i lyocell, og kombiner med et par komfortable sneakers! Jobber du på kontor er det ofte litt kaldt på mandager, så fullfør antrekket med en cardigan i en fresh farge.

Style kjolen med

Up and coming tirsdag

FLOYD Kjole Lila candy

Det er tirsdag og vi har fått gnisten tilbake! Som alltid bugner det av søte kjoler fra FLOYD i nettbutikken. Vi kickstarter ukens "første" dag med bestselgeren kjole Lila i et av sesongens fineste print!

Style kjolen med

Lillelørdag

FLOYD kjole Tui meria

Midten av uken og humøret er på topp! Feire lillelørdag med kjole Tui fra FLOYD i vårens bestselgende print Meria. Denne kjolen passer like godt til hverdag som til fest, avhengig av hvordan du styler den! Med kombinasjonen dongerijakke og hvite sneakers oppnår du den perfekte balansen mellom pyntet og sporty!

Style kjolen med

Klar. Ferdig. Snart helg!

FLOYD kjole Hattie black

Det er torsdag og vi varmer opp til helg! Skal du rett ut på middag etter jobb passer det perfekt med en kjole som passer til flere anledninger. Bruk kjolen som et skjørt på dagtid med en strikkegenser over, og alene til kveldens middag. På denne måten får du to antrekk i ett uten å skifte!

Style kjolen med

Casual Friday

ICHI skjortekjole Inna

Gå for en ledig kjole i mykt stoff, og møt helgen med en følelse av frihet! Mens vi venter på sommeren bruker vi kjolen med svarte strømper, en strikkejakke og sneakers - men vi gleder oss til å kunne bruke den med brune bein og stråhatt!

Style kjolen med

Festlig lørdag

FLOYD kjole Ellie mesh leo

Endelig lørdag! I dag pynter vi oss for å dra ut og danse med jentene, eller på date med kjæresten. Leopard, svart og gull er en uslåelig kombinasjon, så det er nettopp dette vi går for i dag! Sett prikken over i'en med et par hæler i komfortabel høyde.

Style kjolen med

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA