home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
7 kjoler - 7 dager

7 kjoler - 7 dager

Vi viser deg hvordan du enkelt kan bruke kjole hver dag, hele uken!

Du trenger ikke nødvendigvis å være veldig pyntet selv om du har på deg kjole. Kle deg etter dagsform, og du vil både se og føle deg smashing!

Blue Monday

Mandager skal være så komfortable som mulig. Gå for en sporty kjole med ledig snitt, og kombiner med klassiske Timberlands. Sett farge på antrekket med en rosa lue, samtidig som du dekker over en dårlig hårdag!

Up and coming tirsdag

Det er tirsdag og vi har fått gnisten tilbake! Ton-i-ton er supertrendy denne våren, så vi kickstarter ukens "første" dag i FLOYD-kjolen Celina, en tweed-blazer og et par supercomfy boots fra Clarks - alle med innslag av burgunder. Sett prikken over i'en med tidløse øreringer i gull.

Lillelørdag

Midten av uken og humøret er på topp! Feire lillelørdag med maxikjolen Tui fra Floyd by Smith. Denne kjolen passer like godt til hverdag som til fest, avhengig av hvordan du styler den! Gå for kombinasjonen denimjakke, hvite sneakers og sølvsmykker for å få den perfekte balansen mellom pyntet og sporty!

Klar. Ferdig. Snart helg!

Vi varmer opp til helg i denne fantastiske leopardkjolen fra Just Female! Gjør antrekket mindre pyntet ved å style med "sokkesko" fra NUDE of Scandianvia. Med skinnjakke og en svart clutch blir du klar for after work ved et enkelt sko-skift!

Casual Friday

Gå for en ledig kjole i mykt stoff, og møt helgen med en følelse av frihet! Igjen går vi for ton-i-ton, og styler med sneakers fra NUDE of Scandianvia i samme fargetone. Kombiner med en trendy hårbøyle i søtt blomstermønster og et langt gullsmykke for å tilføre 'det lille ekstra'!

Festlig lørdag

Endelig lørdag! I dag pynter vi oss for å dra ut å danse med jentene, eller på date med kjæresten. En klassisk svart kjole gjør underverker, kombinert med pumps i samme farge. La vesken komme som eneste fargeinnslag, dog i mørke farger, for å gi antrekket en touch av mystikk. Til slutt er gullsmykker alltid en sikker vinner!

Chille-søndag

På søndager skal ingenting være stressende - ihvertfall ikke antrekket! Derfor går vi for en FLOYD-bukse med god stretch, en supermyk genserkjole og sneakers. For optimal komfort, ta håret bort fra ansiktet og opp i en hestehale!


Les mer

Vårens favoritter
Vårfin med Komikerfrue
Bukser med høyt liv
WORK WEAR

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA