home Meny

Antrekk til nyttårsaften

Hvert år kommer nyttårsaften altfor fort, og man er alltid litt sen med å planlegge antrekket. I år snur vi trenden og starter planleggingen allerede i midten av desember! Derfor har vi laget en liten guide til hvordan du enklest mulig kan sette sammen det perfekte nyttårsantrekket!

JUMPSUITS

Med en jumpsuit blir du festklar på 1-2-3, det eneste du trenger ekstra er sko og smykker! Gå all-in med glitter fra topp til tå, eller velg en nedtonet variant og piff opp antrekket med glitrende tilbehør.

KJOLER

I kategorien nyttårskjoler i nettbutikken er det pajletter, puffermer, velour og strass så langt øyet kan se! Alt ligger til rette for at du skal skinne på årets siste fest! Hva gjelder kjolevalg; velg den kjolen du selv synes er finest og gå for det tilbehøret med mest strass! På nyttårsaften er alt lov!

BUKSER

Er du ikke en kjolejente er det ingen problem å gå for en bukse på selveste nyttårsaften! Velg en bukse i skinnimitasjon, eller en klassisk dressbukse, og style med en lekker bluse! Et sikkert antrekk er en bukse med høyt liv og en chiffonbluse tukket nedi. Kombiner med et par høye hæler for å lage en illusjon av ekstra lange ben!

SKJØRT

Med et glitrende skjørt kan du fint komme unna med å kombinere med en ensfarget t-skjorte eller singlet. Hvis du topper antrekket med store glitrende smykker, kule sko og kanskje en fuskepels, er du good to go!


Vil du se flere nyttårskjoler? Vi har funnet frem 7 nyttårskjoler som vi bare elsker - kanskje blir en av de din favoritt og?

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA