home Meny

Årets sommerbrev 2020

Er DU klar for ferie? Det er i alle fall jeg! I en periode som har vært «noe utenom det vanlige» har rutiner blitt utfordret, og vi har tilpasset oss en ny hverdag. Det har vært krevende, men med en fantastisk mann og barn – og min utvidede familie på FLOYD, har det gått bra!

sommerbrev 2020

Vi står nå ved inngangen til juli - skolen er slutt og jeg gleder meg til ferie! Selv er jeg glad i å være i Norge om sommeren, og i år skal jeg nyte skjærgården rundt Kragerø med familien. Vi skal bade, sole, fiske krabber, kjøre båt, spise reker og bare la humla suse!

Allikevel kommer jeg til å følge med på hva som skjer i nettbutikken – det er vanskelig å la være ;) I juli er det sommersalg, i tillegg til at høstnyhetene begynner så smått å komme inn (hjeeelp – ikke snakk om høst nå!). Generelt er det masse trafikk til nettbutikken! Flere skal feriere hjemme i år, og hva er vel bedre enn å ligge på solsenga mens man klikker hjem en ny sommertopp? Visste du at du får fri frakt når du handler over 800 kr, OG at det er gratis retur dersom varene ikke passer? Du kan bruke din egen stue som prøverom, og hva er vel bedre enn det?

guro forseth smith daglig leder floyd.no

Enten du skal tilbringe den varme og fine tida hjemme, ved sjøen, på fjellet eller i byen - sørg for å nyte hvert eneste minutt. Det skal iallfall jeg gjøre!

Ønsker dere alle en riktig god sommer, og husk: ved å shoppe hos FLOYD støtter du en norsk bedrift, trygt og enkelt ♥

Guro Forseth Smith
Gründer og daglig leder FLOYD.no

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA