home Meny

Årets sommerbrev 2019

En etterlengtet sommer er her, og for mange venter fortjente fridager, mulighet til å senke skuldrene og puste ut. Nettbutikken FLOYD.no tar ikke ferie, og holder åpent hver dag i sommer. En gjeng glade FLOYD-jenter står klare til å ta imot din bestilling, og sende den ut til deg.

FLOYD holder til i vakre Vestfold, og sender ut pakker alle hverdager. Visste du at du får fri frakt dersom du handler over 600 kr? Og at det er gratis å sende varer i retur? Du kan også få pakken helt hjem til postkassen din i løpet av 1-4 dager. Hvem ønsker å kjøre til postkontoret en varm sommerdag - når man kan sitte i hagen og slappe av, og vente på pakke levert hjemme? 😊
FLOYD.no er en norsk butikk med over 50 ulike merkevarer spesielt valgt ut for norske kvinner. Du finner et rikt utvalg av klær, sko og tilbehør. Målet vårt er å kle ulike personligheter og fasonger, og sørge for at våre kunder opplever at de har gjort et godt kjøp. I sommer kan du gjøre spesielt gode kjøp når vi setter i gang det elleville sommersalget!
Vi vil lage den beste norske motebutikken på nett, og DU er en av de som bidrar til det. Tusen takk for at du handler på FLOYD.no – ha en riktig fin sommer!

Guro Forseth Smith
Gründer og daglig leder FLOYD.no

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA