home Meny

Årets trendfarge

Fargeanalyseselskapet Pantone kårer hvert år årets farge. I år er det fargen klassisk blå som gikk av med seieren som årets trendfarge.

"Det finnes titalls blånyanser - 111 for å være eksakt. Felles for disse er at de assosieres med trygghet, troverdighet og tillit."

1. Jakke Hicardi 399,- / Fransa 2. Skjorte Bekkasin 599,- / ICHI 3. Strikkegenser Dolly 1699,- / JUST Female 4. Bukse Geany 599,- / FLOYD

Årets trendfarge har vært sentral i mote -og interiørverden i mange år. Blå er en klassisk farge, og flere fargeeksperter har uttalt at det er nettopp derfor den har blitt utnevnt til årets farge 2020. Vi blir mer og mer opptatt av bærekraft og at tingene vi kjøper skal vare lenge, så det å velge en klassisk farge når man shopper vil for mange føles naturlig.

Vårens kolleksjoner er fulle av lekre blåfarger! Alt fra sarte lyseblå nyanser, kraftige blåfarger som kobolt til klassiske plagg i denim. Lek deg med fargen og gå for blått fra topp til tå, eller bruk fargen som et blikkfang.

Tips: Kombinerer du blått med svart får du et sofistikert og autoritært uttrykk, men hvis du kombinerer med lysere farger utstråler du uskyld og lojalitet.

1. Kjole Tui 799,-/ FLOYD 2. Bluse Hirexan 299,- / Fransa 3. Kjole Lila 799,- / FLOYD 4. Jeans Maja 699,- / FLOYD

Blått og oransje er komplementærfarger, så ved å kombinere disse i et antrekk vil du skape en spennende kontrast! Ønsker du en roligere look, men samtidig ønsker å bruke andre farger, kan du kombinere blått med grønne eller fiolette fargetoner.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA