home Meny

Bli kjent med capribuksene fra FLOYD

Det er på tide å bytte ut langbuksene med capribukser, men hvilken skal man velge? Vi har laget en guide som kan hjelpe deg med å finne FLOYD-caprien som passer deg og dine behov.

Capribukse Jenny

floyd-capriguiden-capribukse-jenny

Capribukse Jenny har høyt liv og tre knapper. Den har pynteknapper foran og store baklommer. Passer for deg som ønsker en illusjon av mindre rumpe. Den har en liten splitt nederst på benet og finnes i flere farger og kvaliteter.

Benlengde 17''. Rekker til knærne.

Capribukse Emma

floyd-capriguiden-capribukse-emma

Capribukse Emma har lavt liv og moderat passform. Den har passepoil-lommer foran og bak. Passer for deg som ønsker en avslappet look. Finnes i flere farger og kvaliteter.

Benlengde 21''. Rekker til ca midt på leggen.

Capribukse Ina

floyd-capriguiden-capri-ina

Capribukse Ina har høyt liv, 5 knapper foran og 5 lommer. Store baklommer med dekorative sømmer. Finnes i flere farger og kvaliteter.

Benlengde 17''. Rekker til knærne.

Capribukse Jodie

floyd-capriguiden-capribukse-jodie

Capribukse Jodie har høyt liv og 3 knapper. Baklommene er relativt store og sitter noe lavt. Rynket elastikk nederst på bena gir en fin detalj. Finnes i flere farger og kvaliteter.

Benlengde 24''. Rekker 3/4 ned på leggen.

Capribukse Jessy

floyd-capriguiden-capribukse-jessy

Capribukse Jessy har høyt liv, 3 knapper og normale baklommer. Den har dekorativ glidelås på lommene foran og rynket elastikk nederst på bena. Finnes i flere farger og kvaliteter.

Benlengde 24''. Rekker 3/4 ned på leggen.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA