home Meny
BUKSEGUIDE: Bli kjent med våre bukser

BUKSEGUIDE: Bli kjent med våre bukser

Vi har satt opp en oversikt som hjelper deg å se hvilke fordeler og forskjeller Floydbuksene har.

Utvalget av modeller og kvaliteter på buksene fra Floyd by Smith er stort, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som skiller dem og hvilke man bør velge for å bli helt fornøyd.

Buksemodeller

Her kan du sammenligne fasong, livhøyde, størrelse på lommer og andre detaljer på våre bestselgende modeller; AngelinaEmmaJennyJessySaint, Bea og Kine slik at det blir enkelt å finne ut hvilken modell som passer best til din stil og kroppsfasong.

Ekstra høyt liv – Bukse Angelina

Bukse Angelina har ekstra høyt liv med fire knapper og smal passform. Den har medium store lommer og pynteknapper foran og bak. Passer for deg som ønsker en illusjon av lenger bein.

Baggy passform – Bukse Emma

Bukse Emma har lavt liv og har moderat baggy passform. Buksen har passepoillommer foran og bak. Passer for deg som ønsker en avslappet look.

Smal bukse med høyt liv – Bukse Jenny

Bukse Jenny har høyt liv, tre knapper og smal passform. Den har pynteknapper foran og store baklommer. Passer for deg som ønsker en illusjon av mindre rumpe.

Høyt liv og tøffe detaljer – Bukse Jessy

Bukse Jessy har høyt liv, tre knapper og smal passform. Den har glidelås på lommene foran og rynket strikk nederst på beina. Buksen har pynteknapper foran og medium store baklommer. Passer for deg som er glad i detaljer.

Klassikeren – Bukse Kine

Bukse Kine er en klassisk bukse med høyt liv, en knapp og smal passform. Buksen har store baklommer, så den passer for deg som ønsker en illusjon av mindre rumpe.

Det lille ekstra – Bukse Saint

Buksen Saint har halvhøyt liv og tre tette knapper. Den har pyntelommer foran med dekorative glidelås-detaljer. Med store baklommer og smale ben er dette buksen for den som ønsker en klassisk buksemodell med det lille ekstra.

Høyt liv og rette bein - Bukse Bea

Buksen Bea har halvhøyt liv med to knapper. Baklommene sitter ‘midt på’ og bidrar til en illusjon av sprettrumpe! Buksen har rette ben.

Normalt liv og bootcut - Bukse Anita

Buksen Anita har normalt liv og en knapp. Den har bootcut og gjør deg med lange, slanke ben en tjeneste! Buksen har store baklommer og dekorative sømmer på baken.

Buksekvaliteter

De ulike buksemodellene kommer i flere kvaliteter som 180a, 268, Y02R, 513, 308 og 652. Det er ikke alltid så lett å vite hva numrene betyr, og at det faktisk er disse som forteller hvor mye stretch buksen har, hvor tykt stoff den har, og hvilke detaljer du kan forvente å finne på buksen. Det er et stort utvalg av både stretchbukse- og jeanskvaliteter.

Favoritten i superstretch – 180A

Dette er vår mest populære kvalitet! 180A er en superstretchkvalitet som inneholder hele 7% spandex. Buksene former seg etter kroppen og føles behagelige på gjennom hele dagen. Utvalget av farger er stort og varierer mellom sesonger. På grunn av den høye andelen stretch, kan du vurdere å gå ned èn størrelse. Kvaliteten er delikat og må behandles med omhu – les vaskelappen nøye.

70% bomull, 23% polyester, 7% spandex

Silkemyk jeanskvalitet – 268

268 er en myk denim-kvalitet med god stretch. Buksene er litt tykkere i stoffet enn 180A og gir derfor mer ‘hold’. Kombinasjonen av bomull, polyester, kunstsilke og spandex gjør denne buksen både myk, stretchy og utrolig slitesterk.

59% bomull, 27% polyester, 11% rayon, 3% spandex

Trendy skinnimitasjon – 513

513 buksene kommer med coated overflate i skinnimitasjon. Buksene inneholder kunstsilke og nylon, som gir buksene en blank overfalte og stretchy kvalitet.

79% rayon, 18% nylon, 2% spandex

Grov denim – 2227

2227 er en grov denimkvalitet med god stretch. Stoffet er tykt, slik at det gir godt hold. Allikevel former det seg etter kroppen og fremhever dine beste trekk. Dette er kvaliteten for deg som elsker jeans!

75% Bomull, 20% Polyester, 3% Rayon, 2% Spandex

Klassisk jeans – 308

308-kvaliteten har en klassisk denimlook. Buksene har crincle-effekt, som gir de en røff look. Dette er en stretchy jeanskvalitet som former seg etter kroppen og føles behagelig hele dagen.

60% bomull, 38% polyester, 2% spandex

Lys denim – 1356

1356 er en lys denimkvalitet med god stretch. Kvaliteten har gylne sømmer og slitte partier, som gir den en klassisk denim-look med det lille ekstra.

74% bomull 22% polyester 2% rayon 2% spandex

Matt overflate – 1511

1511 er en denimkvalitet med matt overflate. Buksen er fint vevd, føles behagelig på kroppen og kan minne litt om en leggings. Buksen inneholder kun 1,3% spandex, men på grunn av kombinasjonen med bomull og polyester er kvaliteten veldig stretchy.

83% Bomull, 15,7% Polyester, 1,3% Spandex

Hvilken størrelse du bør gå for varierer ut ifra hvilken kvalitet du går for. Vi anbefaler alltid å ta utgangspunkt i størrelsen du bruker i bukser uten stretch, for så å prøve deg frem til du finner den som sitter perfekt.

Nå er det bare å finne din favorittmodell og velge den kvaliteten og fargen som passer deg best – så tror vi du vil bli veldig glad i din nye bukse!


Les mer

3 grunner til å handle på FLOYD.no
Carolines favoritter
Bukser med høyt liv
Velg riktig utringning

Instagram

          

          

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og salg i innboksen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og salg i innboksen

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du et bredt og spennende utvalg fra over 50 kjente merkevarer innen klærsko og tilbehør. Vi gir deg rask levering med sporing med Posten eller Helthjem, og sikker betaling med faktura eller kort i samarbeid med Klarna.

          

               

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du et bredt og spennende utvalg fra over 50 kjente merkevarer innen klærsko og tilbehør. Vi gir deg rask levering med sporing med Posten eller Helthjem, og sikker betaling med faktura eller kort i samarbeid med Klarna.

                              

 

B2B    |    Logg inn   |    Bildebank

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA