home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
Bukser med høyt liv

Bukser med høyt liv

Det er ingen hemmelighet at FLOYD-jentene DIGGER bukser med høyt liv! Vi viser deg kundenes favoritter ⇓

Angelina

Modellen som er høyest på livet, er buksen Angelina med fire knapper. Den er en av bestselgerne i sortimentet til Floyd by Smith, og det ikke uten grunn! Med sitt høye liv gir buksen godt 'hold' til nedre del av magen. Den er like fin å bruke med en genser utenpå som nedi!

Utvalgte Angelina-bukser


Kine

Buksen Kine er en klassisk modell med høyt liv, en knapp og smal passform. Style med en lekker bluse og et belte i livet og du har en fin look til både hverdag og fest! Denne buksen er for deg som synes at "det enkle er ofte det beste"!

Utvalgte Kine-bukser


Jenny

Komikerfrue har omtalt bukse Jenny som "buksen som sitter bra på alle rumper!", og vi kunne ikke vært mer enig! De store baklommene som sitter litt lavt, kombinert med smal passform, gjør dette til en bukse som sitter flatterende på de fleste kropps-fasonger! De tre knappene i front gir en fin detalj til antrekket.

Utvalgte Jenny-bukser


Saint

Med dekorative glidelås-detaljer og tre tette knapper, gjør buksen Saint seg ypperlig med en bluse eller t-skjorte nedi. Style til hverdag eller til fest - den er like fin til begge deler! Dette er buksen med det lille ekstra!

Utvalgte Saint-bukser


Les mer

Velg riktig utringning
Hvilke farger kler jeg?
Hvordan velge kjole til din fasong
Bli kjent med våre bukser

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA