home Meny

Finn det perfekte jobbantrekket

Bli inspirert til å oppdatere din jobbgarderobe. Vi er sikre på at du vil finne ditt jobbantrekk hos oss - enten du ønsker en formell look, eller har en jobb med friere valg til antrekk.

Midikjole SL Mimi 999,- / Soaked in Luxury

Vi elsker å bruke kjole på jobb! Det er uendelige muligheter for hvordan du kan style din jobbkjole, enten du skal på møte, kontoret - eller har en jobb der sneakers og hverdagskjoler er innenfor. Gå for en skjortekjole - enten lukket, med en strikket genser over på kjøligere dager, eller åpen med en jeans eller dressbukse under. En enkel kjole med rund hals eller v-hals blir mer formell med en klassisk hvit skjorte under. Brett opp ermene litt dersom kjolen er langermet slik at skjortekanten kommer frem. Til korte- og knelange kjoler kan et par høye støvletter til gjøre deg mer kledd.

Bluse Tosca 799,- / Part Two

Får man noen gang nok bluser i skapet? Vi sier nei! Med et godt utvalg bluser kan du komme unna med en enkel svart dressbukse eller et blyantskjørt flere dager - antrekket vil oppleves nytt og fresht uansett, da det er blusen som trekker oppmerksomheten. Hold gjerne tilbehøret enkelt, og velg heller en bluse med en fin detalj som gir et lille ekstra.

Vi kommer ikke utenom den klassiske dressbuksen når man skal bygge en god jobbgarderobe. Velg gjerne en modell med høyt liv - da har du mulighet til å variere mellom å bruke bluser og andre overdeler oppi eller utenpå buksen. På høst- og vinterhalvåret kan du gjerne bytte ut blusen med en pologenser for å skape variasjon i antrekkene. Skap lag-på-lag effekt med en strikkejakke over og et belte i midjen, så blir du både moteriktig og pyntet på en og samme tid.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA