home Meny

Finn ditt festantrekk til 17. mai

I år vil nok ikke 17. mai-feiringen bli akkurat slik vi kjenner den, men det betyr ikke at Norge ikke skal feires og at vi ikke skal pynte oss. Vi håper årets 17. mai vil by på hyggelige frokoster og hageselskap med fine folk i festantrekk, is og norske flagg - selv om vi nå må være færre samlet og holde litt avstand. Kanskje frister det allikevel å gjøre det litt enklere i år, ved å la bunaden henge i skapet. Enten du velger kjole, bukse eller skjørt, har vi festantrekket som er nasjonaldagen verdig.

Klassisk kort kjole

Du kan aldri gå feil med en klassisk kort kjole til 17. mai-antrekket. Velg en ensfarget behagelig farge, eller en kjole med et av vårens fineste blomsterprint.

floyd-kjole-venla-antrekk-til-17-mai-floyd-inspirasjon

Er du usikker på værmeldingen kan et tips være å velge en skjortekjole, som du enkelt kan kneppe opp og bruke sammen med en pen bukse og topp hvis det blir kjølig. De fleste velger å gå for en lys fargepalett til 17. mai-feiringen. Kombiner kjolen din med et par beige pumps og en lys veske - gjerne stråveske - så får du en fin helhet i antrekket.

Se flere kjoler til 17.mai

Style opp hverdagsbuksen

Hvis du ikke er en kjole-jente kan en fin bukse gjøre samme jobben. Du kan selvfølgelig gå for en pen dressbukse, men med et par enkle triks vil din hverdagsbukse gjøre seg like godt til festantrekket.

floyd-bukse-kine-180a-antrekk-til-17-mai-floyd-inspirasjon

En enkel stretchbukse kan fint bli festklar med en pyntet bluse og et par pene sko til. Velg en bukse i en nøytral farge som svart, mørkeblå eller hvit. Style buksen med en klassisk blå eller hvit bluse, eller gå for et friskere blomsterprint eller bohemske broderier. Velg et par pene pumps eller sandaler fremfor tøysko for å løfte looken.

Finn blusen som passer til

Festfin i skjørt

Vi elsker å pynte oss med skjørt! Stylingmulighetene er uendelige, og et skjørt er jo i seg selv mer pyntet enn en bukse, så med riktig tilbehør blir du klar for 17. mai på 1-2-3.

floyd-skjørt-cara-zip-antrekk-til-17-mai-floyd-inspirasjon

Et blått eller hvitt dongeriskjørt er en sikker vinner til feiringen, men i år ser vi og mange skjørt i midi-lengde som passer for deg som liker å dekke til beina litt mer. Velg en pen bluse eller en festtopp til, og gå komfortabel hele dagen med et par behagelige tøysko i en passende farge. Velger du et kort skjørt er det pent med en langermet bluse til for å pynte opp antrekket litt ekstra. En søt hårbøyle setter prikken over i'en.

Komfortabel med tøysko

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Blomstrete maxikjole

Nettbutikken bugner over av sommerlige maxikjoler med blomsterprint, så er du glad i fotside kjoler finner du garantert en favoritt til 17. mai-antrekket.

floyd-kjole-roxan-antrekk-til-17-mai-floyd-inspirasjon

En maxikjole er et perfekt valg til feiringen, og trenger lite styling da den er pyntet i seg selv. Gjør gjerne looken mer sommerlig og feminin med en flette i håret, stråveske og et par pene sandaler til - enklere blir det ikke. Husk å ta med deg en jakke du kan bruke over kjolen hvis det blir kjølig - i år går vi for en klassisk dongerijakke.

Bruk en dongerijakke til

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA