home Meny
FLOYD vareprøvesalg

FLOYD vareprøvesalg

Vareprøvesalget er over for denne gangen! Men ikke fortvil, det vil komme flere vareprøvesalg fremover.

Endelig er tiden inne for et nytt vareprøvesalg på FLOYD.no. Tirsdag 20. oktober kl. 10.00 må du sitte klar - da åpner vi dørene til vårt største vareprøvesalg noensinne!

Hva er et vareprøvesalg?

Et vareprøvesalg er en fantastisk mulighet til å skaffe seg et helt unikt plagg fra FLOYD, til en svært god pris. Når en vare selges som vareprøve betyr det at den ikke skal produseres for salg. Det kan være mange grunner til hvorfor varen ikke blir produsert, for eksempel detaljer som skal endres, annen farge, mer eller mindre broderi eller lignende.

Vareprøvene er allikevel laget med samme krav til finish som et plagg som blir del av en kolleksjon. Derfor er vi i FLOYD.no veldig stolte over at vi kan presentere fantastiske vareprøver til våre kunder - til en vannvittig god pris!

Hva finner du på årets vareprøvesalg?

I år kan du velge mellom over 180 ulike vareprøver fra FLOYD! Her er det fantastiske selskapskjoler, festkjoler og jumpsuits til helt rå priser! Det blir mulig å sikre seg kjole til både vinter- og sommerbryllup, festkjoler og sommerkjoler. Her er det garantert noe for enhver smak - og det råeste; plaggene har verdi opptil 1999,-, men vi selger de for 399,- 499,- 599,- !

Ettersom dette er unike varer er det dessverre ikke alle som kan få gleden av en vareprøve. Vareprøvene kommer i begrensede størrelser og antall. Svært mange av prøvene finnes kun i størrelse medium, og det er kun 1 stk, maks 2, av hver vare - så det er første kvinne til mølla for å sikre seg sin favoritt.

Et par tips til shoppingen!

- Sitt klar når vareprøvesalget åpner kl. 10.00 - her blir det kamp om godbitene!

- Det er maks 2 vareprøver pr. kunde, så sørg for å velge dine absolutte favoritter.

- Plagget er ikke reservert selv om du har lagt det i handlekurven, så husk at du må trykke "fullfør kjøp" før vareprøven er din.*

* Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på grunn av stor pågang i kassen. Det kan ta noe lengre tid enn normalt å gjennomføre kjøpet, men for å sikre best mulig flyt anbefaler vi at du ikke oppdaterer siden mens den jobber.

Så, hold av datoen og bli med på vårt store vareprøvesalg - vi ønsker deg god shopping!

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

MOTTA VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter, stylingtips og tilbud rett i innboksen.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter, stylingtips og tilbud rett i innboksen.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA