home Meny

Fransa Lookbook: Pre-fall 2020

Fransa sin høstkolleksjon har begynt å ankomme nettbutikken, og vi gleder oss allerede til å omfavne høstmoten! Det danske merket kler opp den kvalitets- og stilbevisste kvinnen, til en veldig god pris! Kolleksjonen er full av skjortergensere og kjoler i behagelige snitt og fine farger.

Fransa-kvinnen elsker å pynte seg!

Uansett om du skal oppdatere garderoben din med jobbkjoler, hverdagskjoler, bluser eller strikkegensere, har Fransa det du leter etter. Kolleksjonen er full av plagg som kan styles opp eller ned, slik at du med et enkelt skoskift kan forvandle et antrekk fra hverdag til fest!

Skap en feminin look med Fransa sitt småblomstrete mønster

En god strikkegenser er gull verdt gjennom høsten, og Fransa sin strikkegenser Lemeretta blir uten tvil sesongens må-ha produkt. Den kommer i hele 6 forskjellige farger og koster kun 299,-! Strikk og skinn er en klassisk kombinasjon, og i år kommer vi til å style genseren med en av FLOYD sine bukser i skinnimitasjon.

 Med en god basegarderobe unngår du kleskrise!

Fransa sin kolleksjon består av en rekke fine jobbkjoler. Kombiner med strømper, et par boots og en strikkejakke for å oppnå den perfekte balansen mellom pyntet og avslappet.

En fin cardigan er redningen på kjølige høstdager

I takt med at grønnfargen forsvinner fra trærne, vil også garderoben bli fylt opp med lekre høstfarger som oker, rust og bruntoner.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA