home Meny

Hold varmen med lag-på-lag

Selv om det er trist å se de varmere sommerdagene forsvinne i høstløv, synkende temperaturer og kortere dager, finnes det et lyspunkt. Høsten er nemlig en sesong hvor det er gøy å kle seg. Varmere materialer, ulike teksturer, og gylne fargetoner åpner for flere kombinasjoner - og selvsagt den trendy lag-på-lag stylingen.

Ikke nok med at denne styling-teknikken alltid gir antrekk det lille ekstra, den er også superenkel å mestre. For at du skal bli inspirert til å introdusere lag-på-lag stylinger i din egen høstgarderobe har vi funnet frem noen av våre favoritter fra FLOYD sin høstkolleksjon.

Kordfløyelsbukse

Et antrekk med en enkel bukse og genser blir med ett mer spennende når man kombinerer ulike teksturer og varmere toner; som den trendy kordfløyelsbuksen Anita 2863B med den røffere strikkegenseren Siv, som begge matcher den aktuelle og dypere høstpaletten. Allikevel kan dette lekre høstantrekket få mer dybde ved hjelp av lag-på-lag styling.

Strikkegenser Siv 499,- Bukse Anita 2863B 799,- Skjerf Lazar 499,-

For en enkel styling kan et skjerf gjøre susen. Vil du oppnå et mer stylet preg kan du style antrekket med en hvit og litt større skjorte, som finnes i enhver garderobe. La skjorten henge utenfor buksen og nedenfor genseren. Vis skjortekragen og rull gjerne opp ermene på strikkegenseren, så litt skjorte vises på ermene. Og voilà, så har du mestret en trendy lag-på-lag variant av hverdagsantrekket. Hvis skjorter ikke er helt deg, funker en hvit pologenser like fint til stylingen.

Strikkekjole

Et must både i høstgarderoben, og i en tidløs basegarderobe er en svart strikkekjole. Vi har derfor lagt vår elsk på strikkekjolen Klara som har et lekkert snitt, samt tidløse detaljer. Denne kjolen blir garantert en garderobe-klassiker, som brukes sesong etter sesong. Det beste av alt er at lag-på-lag teknikken kan gi slike plagg et helt nytt uttrykk.

Strikkekjole Klara 599,- [kommer snart] Strikkejakke Silja 599,-

Slenger du den digge og myke strikkejakken Silja over kjolen har du med ett et nytt antrekk. Husk å belte strikkejakken for en mer markert midje. Vil du være ekstra kreativ kan beltet for eksempel byttes ut med et lekkert silkeskjerf. Strikkejakken kan også byttes ut med en mer strukturert blazer for jobb eller fest.

Pologenser

Pologensere er et must i enhver garderobe som liker å leke med lag-på-lag styling. Vi får ikke nok av den enkle og behagelige pologenseren Anna.

Pologenser Anna [kommer snart] Skjørt Monica Zipper 599,- Skjerf Lazar 499,-

Bruk et belte, eller en lekker nål til å style et tykkere skjerf som poncho over poloen. Det beste av alt er at sommerens singletter også kan få en ny sesong i kombinasjon med denne poloen. Style singletten over pologenseren, og du har med ett enda en ny overdel i høstgarderoben.

Blomsterkjole

En annen sesongløs klassiker som gir deg utallige styling-muligheter i tro lag-på-lag ånd er en lengre og løsere blomsterkjole som Linea Viola. Kombinert med en tykkere strikkegenser, som den nydelige Issy, har du en typisk lag-på-lag styling, som tar kjolefavoritter med inn i høsten. Har kjolen krage er det ekstra fint å la denne stikke frem, eller ermene på genseren kan brettes opp så mer av kjolemønsteret vises.

Midikjole Linea Viola 899,- Strikkegenser Issy 599,-

Antrekket vil få et mer stylet uttrykk om du belter genseren i midjen. Vil du derimot være ekstra trendy bør du prøve deg på den populære jeans-under-kjole stylingen som er perfekt for kaldere dager. Har kjolen knapper hele veien kan kjolen åpnes til enda ett antrekk - nemlig en kimono over jeans, skjørt eller strikkekjolen.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA