home Meny

Høstens kolleksjon fra FLOYD

Hvor deilig er det ikke at høsten har meldt sin ankomst? Endelig tid for store strikkegensere, mørke behagelige rusttoner, cordfløyel og lag-på-lag. Og er det noen som har skjønt at vi kvinner elsker høstmote, så er det FLOYD. Høstens kolleksjon fra FLOYD er en fryd for øyet - det kan bli vanskelig å ikke plukke med seg et plagg (eller tre!) herfra!

Hvis ikke du allerede har kastet deg på 70-talls trenden med slengbukser og kordfløyel, så er tiden inne nå. FLOYD har i tillegg til sin kjente buksemodell Anita, laget to nye buksemodeller som kommer i kordfløyel - Bettie og Bonnie - i høstens deiligste farger!

Et strikkeplagg i en av høstens varme farger er et must å ha i garderoben!

Har du husket å oppdatere garderoben din med nye jobbantrekk for høsten? Enten du går for en formell look med dressbukse og bluse, eller trives bedre i jobbkjole, så finner du et godt utvalg i høstkolleksjonen fra FLOYD.

Blomsterprint er en av de viktigste trendene denne sesongen!

En pologenser er et av høstens mest allsidige plagg. Bruk den under en strikket cardigan for lag-på-lag effekt, gjør kjolen din mer høstlig med en pologenser under, eller bytt ut jobbskjorta med en høyhalset genser for et mer avslappet, men oppdatert uttrykk.

For alle dere som har ventet - denne sesongen kommer endelig bestselgeren kjole Maud tilbake!

Allerede funnet noen favoritter? Dette var bare en liten smakebit, så det er flere godbiter i vente!


Flere spennende artikler:

Fotoshoot på FLOYD.no
Vårens trendfarge 💗

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA