home Meny

Høstens trender 2019

Selv om de store motehusene for lengst har satt agendaen for hva som er i vinden denne høsten, er det ikke alltid lett å vite hvordan man selv skal kle seg i såkalte catwalktrender. Derfor har vi på FLOYD.no gjort jobben for deg, og funnet frem til it-trendene som enkelt kan gi enhver garderobe en ny høst - og samtidig styles til utallige anledninger.

Mørkere blomsterprint

Om du noen gang har sett den populære motefilmen The Devil Wears Prada husker du kanskje den sarkastiske kommentaren ”Blomsterprint? Til våren? Banebrytende..” Ja, blomsterprint er en klassiker og kanskje ikke spesielt originalt, men derimot et elsket mønster. Allikevel er høstens botaniske mønster litt annerledes enn det du så i sommersesongen. Denne høsten skal blomstermønstrene være litt tyngre, og kommer i mørkere toner for å matche sesongen. Og matche høsten gjør du ved å velge en lengre kjole, som både kan styles til strikkegenseren, kåpen og støvlettene. Vi har derfor lagt vår elsk på den lengre og mørkere maxikjolen Lilu Autumn, som er perfekt om du vil investere i en klassisk og trendy kjole denne høsten.

Strikkegensere

Her i Norden er det jo ikke akkurat noe nytt at man finner frem strikkegenseren, eller strikkepinnene, når høsten kommer. Allikevel kan vi love deg at vi ikke lengre er alene, også mange av de store motehusene hadde fokus på strikk under sine høstvisninger. Vi digger den stripete og behagelige Stine-genseren, som blant annet er perfekt til hverdagsjeansen. Om du ønsker å være litt vågal med strikketrenden kan du kjøpe strikkegenseren litt større, og belte den i livet for fasong og en mer markert midje. Den kan også styles til et par sorte skinnbukser, eller skinnskjørtet når du skal på fest.

Slengbukser

70-tallet preger stadig trendene og fasongene på buksebena. Akkurat nå kan det se ut som at slengbukse-modellen er en av buksene som er kommet for å bli. Og hold deg fast, siden FLOYD.no og resten av moteindustrien har dilla på kordfløyel akkurat nå, finnes den lekreste høstbuksen du kan tenke deg i nettbutikken. Ja, du gjettet riktig; kordfløyelsbukser med sleng. Den trendy Bonnie-buksen fra FLOYD kommer i en dypere oransje tone, som selvsagt er en av høstens it-farger. Style høstens råeste bukser med en blomsterbluse, eller en nøytral farge alt ettersom hva som passer din personlige stil og garderobe.

Grønntoner

Alt fra lysere pistasj-toner, til toner av juvelgrønt finnes på fargekartet av grønntoner som er i vinden denne høsten. Du kan rett og slett ikke slå feil med grønntoner i garderoben akkurat nå. En favoritt fra FLOYD er den militærgrønne boblejakken Briana, som ikke bare er varm, men en klassisk og tidløs investering. Den militærgrønne fargen er også perfekt i kombinasjon med andre typiske høstfarger, og selvsagt høstens favoritt; Den varme oransje paletten.

Leopardprint

Kjole Angelica Leo 699,- [Kommer snart] / FLOYD

Ettersom leopardmønster ofte blir referert til som et veldig sexy print, styrer dessverre noen unna det klassiske mønsteret i frykt for å være for vågal. Men frykt ikke, høstens motevisninger bugnet av dette dyreprintet. Du trenger ikke å kle deg i leopard fra topp til tå for å naile trenden. Kjole Angelica Leo fra FLOYD har sort underdel, som gjør at du får en klassisk og tidløs leopard-look uten at antrekket blir for vågalt. Det beste med looken er at vi kan love deg at et slikt plagg vil være like aktuelt sesong etter sesong.


Flere spennende artikler:

Vårens favoritter

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA