home Meny
Velg riktig utringning

Velg riktig utringning

Vi har laget en enkel guide som skal gi veiledning og råd til hvilke typer bluser som passer deg best.

Hvordan vi kan fremheve det fineste ved oss selv er lettere sagt enn gjort – kunnskap er viktig! Hvilken utringning er mest flatterende? Hva slags bluse gjør at du føler deg både fin og komfortabel? Kroppsfasong og størrelsen på bysten avgjør hvilken utringning som passer deg aller best.

Båthals

Båthalsen er vakker og klassisk. Den retter fokus mot skuldre og hals, så er dette områder du er fornøyd med er det bare å kjøre på. Siden båthalsen fremhever skulderpartiet, vil du kanskje velge en annen utringning om du har brede skuldre. Har du en nett kroppsfasong eller pærefasong er denne utringningen veldig kledelig.

Tre tips:
1. Fremhever skuldrene
2. Fordel fokus mellom skulderparti og midje med en ettersittende overdel
3. Båthals gir et klassisk og elegant uttrykk

Høy hals

En høy hals er elegant og rammer inn ansiktet. Den passer de fleste kroppsfasonger, men kan oppleves noe topptung for dem med eplefasong eller stor byste. Er du smal, har pærefasong eller rett fasong er du fin i høy hals. Syns du den kan føles litt stram, kan du prøve en variant med volanger, en halv hals eller en hals med elastikk. Resultatet vil gi samme effekt, men det vil føles mer behagelig.

Tre tips:
1. Fremhever kjevepartiet
2. Legg et smykke utenpå blusen for å forhindre fokus på bysten
3. Høy hals rammer inn ansiktet

V-hals

De fleste kroppsfasonger kler v-hals, så dette er en takknemlig utringning. Den trekker fokus mot midten av kroppen, som gjør at man virker smalere og lengre. V-halsen er fint for deg med store bryster, men de aller dypeste utringningene er mer flatterende for dem med en mindre byste. Siden utringningen trekker til seg oppmerksomhet, betyr det at den forhindrer at fokus legges andre steder, som midjepartiet. Ønsker du litt ekstra detaljer kan du velge en med knyting i halsen!

Tre tips:
1. Passer alle kroppsfasonger!
2. En kort hals forlenges med en bluse med v-hals
3. Velg en bluse med knappestolpe for å kunne variere utringningen

Rund hals

Denne passer også de aller fleste fasonger, men er mest fordelaktig for dem med slank, rett eller nett fasong, samt de med mindre bryster. Har du eplefasong er det fordelaktig å unngå kombinasjonen rund hals og store mønstre. Har du en stor byste vil detaljer som volanger på ermene bidra til å balansere helheten til det positive.

Tre tips:
1. Flatterende for de med mindre bryster
2. Rund hals passer godt til brede skuldre
3. En klassisk utringning som alltid er trendy!

Det finnes så klart flere utringninger, men de ovennevnte er mest vanlig. Avslutningsvis gir vi deg noen enkle tilleggstips. En firkantet utringning passer de fleste fasonger og fremhever noe av det mest flatterende på kvinner: halsen og kragebeinet.  Halternecken er for dem som liker å vise fram skuldre og armer, så unngå denne hvis du har brede skuldre. En sweethart-utringning har en hjerteform over brystene, og er ideell for brystfagre kvinner.


Les mer

Hvilke farger kler jeg?
Den perfekte buksen!
KJOLEGUIDE: Velg riktig kjole til din fasong
BUKSEGUIDE: Bli kjent med våre bukser

Instagram

          

          

FÅ 15% RABATT

Meld deg på nyhetsbrev og få rabatt på ditt første kjøp

FÅ 15% RABATT

Meld deg på nyhetsbrev og få rabatt på ditt første kjøp

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du et bredt og spennende utvalg fra over 50 kjente merkevarer innen klærsko og tilbehør. Vi gir deg rask levering med sporing med Posten eller Helthjem, og sikker betaling med faktura eller kort i samarbeid med Klarna.

          

               

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du et bredt og spennende utvalg fra over 50 kjente merkevarer innen klærsko og tilbehør. Vi gir deg rask levering med sporing med Posten eller Helthjem, og sikker betaling med faktura eller kort i samarbeid med Klarna.

                              

 

B2B    |    Logg inn   |    Bildebank

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA