home Meny

Velg riktig utringning

Vi har laget en enkel guide som skal gi veiledning og råd til hvilke typer overdeler som har riktig utringning og som passer deg best.

Hvordan vi kan fremheve det fineste ved oss selv er lettere sagt enn gjort – kunnskap er viktig! Hvilken utringning er mest flatterende? Hva slags bluse gjør at du føler deg både fin og komfortabel? Kroppsfasong og størrelsen på bysten avgjør hvilken utringning som passer deg aller best.

Høy hals

En høy hals er elegant og rammer inn ansiktet. Den passer de fleste kroppsfasonger, men kan oppleves noe topptung for dem med eplefasong eller stor byste. Er du smal, har pærefasong eller rett fasong er du fin i høy hals. Syns du den kan føles litt stram, kan du prøve en variant med volanger, en halv hals eller en hals med elastikk. Resultatet vil gi samme effekt, men det vil føles mer behagelig.

Tre tips:
1. Fremhever kjevepartiet
2. Legg et smykke utenpå blusen for å forhindre fokus på bysten
3. Høy hals rammer inn ansiktet

V-hals

De fleste kroppsfasonger kler v-hals, så dette er en takknemlig utringning. Den trekker fokus mot midten av kroppen, som gjør at man virker smalere og lengre. V-halsen er fint for deg med store bryster, men de aller dypeste utringningene er mer flatterende for dem med en mindre byste. Siden utringningen trekker til seg oppmerksomhet, betyr det at den forhindrer at fokus legges andre steder, som midjepartiet.

Tre tips:
1. Passer alle kroppsfasonger!
2. En kort hals forlenges med en bluse med v-hals
3. Velg en bluse med knappestolpe for å kunne variere utringningen

Rund hals

Denne passer også de aller fleste fasonger, men er mest fordelaktig for dem med slank, rett eller nett fasong, samt de med mindre bryster. Har du eplefasong er det fordelaktig å unngå kombinasjonen rund hals og store mønstre. Har du en stor byste vil detaljer som volanger på ermene bidra til å balansere helheten til det positive.

Tre tips:
1. Flatterende for de med mindre bryster
2. Rund hals passer godt til brede skuldre
3. En klassisk utringning som alltid er trendy!

Båthals

En båthals kan være et godt valg hvis du vil skape en illusjon av bredere skuldre. Derfor er en overdel med båthals et godt valg til en pære- og epleformet figur, da den skaper en god balanse mellom skuldre og hofter. Med denne utringningen får du også vist litt krageben som er veldig flatterende og feminint.

Tre tips:
1. Velg en overdel som har ledig passform for å minimalisere illusjonen av brede skuldre.
2. Balanserer brystpartiet med resten av kroppen.
3. En strikkegenser med båthals ser litt mer elegant ut i forhold til en med rund hals.

Det finnes så klart flere utringninger, men de ovennevnte er mest vanlig. Avslutningsvis gir vi deg noen enkle tilleggstips til riktig utringning:

- En firkantet utringning passer de fleste fasonger og fremhever noe av det mest flatterende på kvinner: halsen og kragebeinet.

- Halterneckener for dem som liker å vise fram skuldre og armer, så unngå denne hvis du har brede skuldre.

- En sweethart-utringning har en hjerteform over brystene, og er ideell for brystfagre kvinner.

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA