home Meny
Kjoler til vårens fester

Kjoler til vårens fester

Endelig er våren her, og det betyr bare ben og sommerkjole-sesong!

Nå når våren endelig titter frem, blir dagene lenger og gradestokken kryper oppover. Den sosiale kalenderen fylles opp, og garderoben trenger sårt kjoler til alle vårens festligheter. Enten du har fått en bryllupsinvitasjon, blitt invitert på hagefest, eller rett og slett bare vil ha en ny og fin vårkjole; på FLOYD.no finner du favoritten!

HAGEFESTEN

Vi blir alle litt våryr når dagene blir lengre, og vi endelig kan sitte ute på kvelden. Spontane sammenkomster er ofte anledninger hvor vi vil kle oss litt sommerlig uten å bli kald. En maxikjole er da løsningen. Vi elsker FLOYD-kjolen Inda i blå, da kjolens paisley mønster gir oss deilige sommervibber. Lag-på-lag styling er vårens beste stylingtriks, så en god strikkegenser er et must i garderoben. For ikke å fryse på bena er noen røffe boots løsningen, og samtidig et supert stylingtriks. Et feminint antrekk med delikate detaljer får nemlig et kulere, og mer rocka preg når man kombinerer det med et tøffere element.

VENNINNEFESTEN

Det blir også atskillig gøyere å gå på fest, eller ta seg en tur på byen når man endelig slipper å pakke seg inn og få luesveis på vei til festen. Vi elsker plagg som gir flere stylingmuligheter, og omslagskjolen Lila fra FLOYD er en klar vinner. Til fest styler vi den delikate kjolen med stor og skinnende ørepynt, og en iøyenfallende ring. Statement-smykker gjør enhver kjole klar til fest! Selv om du sikkert vil hive på deg skyhøye hæler når du ankommer festen, har vi verdens beste 'til og fra sko' i nettbutikken. Butterfly Twist har supersøte ballerinasko som kan brettes ned i vesken, og gjør det veldig mye mer behagelig å komme seg til og fra festen.

BRYLLUPSFESTEN

Er du en av de som har fått bryllupsinvitasjon i posten, men ikke aner hva du skal ha på deg? Da anbefaler vi å ta en titt på den gule selskapskjolen Iris fra FLOYD. Ikke bare er gult en av sommerens store trendfarger, men plisséskjørtet og de tidløse detaljene gjør den til en kjoledrøm. Slike kjoler er perfekt stylet med enkle nude sandaler med hæl. En god investering som aldri går av moten, og dermed kan brukes sesong etter sesong. Siden skoene er klassiske anbefaler vi å gjøre litt ekstra ut av resten av tilbehøret. Hva med en lekker hårbøyle i stede for øreringer? En hårbøyle med blomster er perfekt, da hårbøylens sommerlige mønster gir det gule antrekket mer dybde.


Flere spennende artikler:

Sommer-garderoben

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA