home Meny

Mor + datter

Festsesongen er i gang, og FLOYD.no har utvalget for kvinner i alle aldre. Vi har vært så heldige å ha en fotoshoot med mor og datter for å vise deres favoritter av FLOYDs julekolleksjon; Maud 30 år og Gry 60 år. Det er stadig flere kvinner som blir alderløse, og tro ikke at du skal bli mindre motebevisst med alderen. Tvert imot - mote blir viktigere med årene! Bli med behind the scenes på fotoshoot av mor og datter!

Gry 60 år

Dette er første gangen Gry skal ta del i en fotoshoot sammen med datteren. Med et smil om munnen kommer hun gående inn på FLOYD.no sammen med Maud, og er spent på hvilke plagg hun skal vise frem. Når hun kommer inn i studio og ser plaggene som henger klart, blir hun dratt mot et spesifikt plagg. Den svarte blusen med røde ornamenter bringer frem et kjært minne fra barndommen da stuen deres var tapetsert i samme mønster. Hun mimrer også om en blazer fra FLOYD som hun har hengende i skapet hjemme; «Denne er like gammel som deg, Maud!». Klær fra FLOYD har vært en del av garderoben til Gry i 30 år!

Etter styling av hår og makeup er hun klar for å smile til kamera sammen med datteren, og kjemien er magisk!

“Age and size are only numbers. It's the attitude you bring to clothes that make the difference” - Donna Karan

Modne kvinner

Modne kvinner fortjener å unne seg «det lille ekstra». Selv om du er voksen så føles det godt å oppdatere garderoben med jevne mellomrom.

3 gode tips

1. Farger får deg til å se yngre og friskere ut!
2. Kombiner ulike stoffkvaliteter som skinnimitasjon med velour eller silke.
3. Med en basebukse i skapet kan du lage flere antrekk ved å bruke ulike overdeler.

Etter mange år med prøving og feiling har du sikkert funnet ut både hvem du er, og hva som kler deg. Dette gir deg selvsikkerhet som utstråler moden kvinnelighet.

Maud 30 år

Det er ikke første gang Maud går inn i lokalene til FLOYD.no, men denne dagen er litt ekstra spesiell, da hun deler den med moren sin. For Maud er dette en vanlig arbeidsdag og hun er fort i gang med hår og makeup før hun med et stort smil om munnen stiller seg opp foran kameraet. Det er lett å se at kjemien mellom fotografen, stylisten og modellen er helt spesiell. Her går latter og instruksjoner om hverandre og det er en lun stemning i studio. Med en gang Gry steller seg foran kameraet sammen med Maud ser vi en stolthet hos datteren - dette er en fantastisk dag for de begge.

“Every woman becomes like their mother” - Oscar Wilde

Yngre kvinner

Yngre kvinner elsker mote, men en viktig ting å tenke på er at garderoben skal fungere til flere anledninger! For å få mest ut av garderoben er det lurt å finne ut hvilke snitt som kler din kroppsfasong.

3 gode tips

1. En basegarderobe er et must! Med en svart bukse i skapet kan du style antrekket til det uendelige. Her er det kun fantasien som setter grenser!
2. Mix og match ulike stoffkvaliteter og piff opp antrekket med fargeglade overdeler.
3. Skal du fra jobb til fest, kan antrekket forvandles ved å bytte til pensko og noen ekstra smykker.

Det er nå du kan eksperimentere for å finne din egen stil. Å bli kjent med seg selv handler om å finne sin individualitet, og ikke bare følge andre.

Kle deg etter humør - ikke alder!

Tiden er lengst forbi da man kler seg konservativt og “gammeldags” etter hvert som man blir mer voksen. Hvis du er glad i klær og mote er det bare å kaste seg ut i moteverdenen, og leke seg med alle de herlige nyhetene på FLOYD.no. Velg plagg som du føler deg komfortabel i, og du vil se smashing ut uansett!

Men husk - det vakreste du kan ta på deg, er gratis: Smilet ditt!

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

MOTTA VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter, stylingtips og tilbud rett i innboksen.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter, stylingtips og tilbud rett i innboksen.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA