home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
Den perfekte buksen!

Den perfekte buksen!

Jakten på de perfekte buksene er et kjent fenomen blant de fleste kvinner, og det gleder oss derfor å meddele at drømmebuksene dine er et tastetrykk unna.

Buksen Emma fra Floyd by Smith er med sitt kule snitt og smale ben en favoritt i nettbutikken. Alle vet hva som gjelder når man endelig finner en buksemodell man elsker; man må ha den i alle farger og vasker for å dekke alle anledninger. Den finnes flere farger og stoffkvaliteter, og du har mulighet for å style de til hele garderoben.

For at både fanklubben til Emma, og nye Emma-kjøpere skal få mest mulig ut av disse herlige buksene, har vi laget en guide til hvordan man kan style ulike modeller av Emma til ulike anledninger.

På kontoret

For et formelt jobbantrekk er Emma i marineblått et tidløst valg. Gå får varianten i superstretch, og antrekket føles behagelig hele dagen!

Emma 180A navy 599,-
Emma 180A navy 599,-

Kombiner buksen med en skjorte eller bluse i favorittfargen din, og du har det ultimate jobb-antrekket. Bruk tilbehør etter dagsformen. Looken ser smashing ut med pumps og iøynefallende smykker.

Søndagstur

Siden denimteksturen alltid er et sikkert kort når man ønsker et nedpå uttrykk, er Emma i denimkvaliteten 2227 den selvskrevne buksen til fritidsantrekket.

Emma 2227 dark blue 799,-
Emma 2227 dark blue 799,-

For å holde looken sporty, velger vi å style jeansen med Finse-anorakken fra Twentyfour. Den populære anorakken kommer i en rekke freshe farger, og passer perfekt for den moteinteresserte turjenta.

På fest

Vår festfavoritt har en rålekker, litt skinnende tekstur, som nesten kan minne om skinnbukser. Emma 513 i svart er den perfekte base for festantrekket!

Emma 513 black 799,-
Emma 513 black 799,-

Gå for et helsvart antrekk og legg fokuset på tilbehøret. Tenk lag-på-lag i kjeder, ringer og armbånd og topp det hele med store øredobber!


Les mer

Carolines favoritter
Bukser med høyt liv
Velg riktig utringning

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA