home Meny

Nyheter fra Twentyfour

Høstens jakker fra Twentyfour har ankommet nettbutikken! I tillegg til at eksisterende favoritter har kommet i nye farger, har blant annet bestselgeren Anorakk Finse 2-lag kommet i en ny og forbedret versjon! Denne sesongen er det så mye fint at vi nesten gleder oss til det blir litt kaldere...

anorakk finse 2 lag 2.0 twentyfour

Inspirerer til gode opplevelser, hver dag, hele året

Kolleksjonen Mellow består av komfortable og funksjonelle plagg som passer til den moderne kvinnen. En fellesnevner er at plaggene kommer i dempede farger og i et formsydd snitt. Dunparkas Mellow passer like godt i byen, som i bakken eller marka! Den er fylt med RDS sertifisert andedun, så i denne vil du holde varmen gjennom hele vinteren!

anorakk finse 2 lag 2.0 twentyfour

Kombinerer norsk tradisjon med trendy farger, ny design og teknologi

En fleecejakke bør ha fast plass i garderoben til alle som er glad i å være ute. Jakke Finse Pilefleece kan brukes hele året og passer ypperlig både som mellomlag og ytterjakke - alt avhengig av hvor kaldt det er! Innsiden er i microfleece, så den føles supermyk og behagelig mot huden.

anorakk finse 2-lag 2.0 twentyfour

Alle plagg designes og utvikles i Norge

Finse-kolleksjonen består av funksjonelle klær tilpasset enhver bruk. Dunjakke Finse er en superlett jakke med 90% RDS sertifisert dun og 10% fjær. Jakken er vannavstøtende, så denne holder deg både tørr og varm gjennom hele året. Bruk den med en jeans for en sporty hverdagslook eller ta den med på tur i skogen eller på fjellet!

dunjakke finse twentyfour

Inspirert av kjærligheten til naturen

Finse-anorakken, som er Twentyfour sin absolutte bestselger, kombinerer norsk tradisjon med trendy farger. Anorakken har i anledning dens 5 års jubileum kommet i en ny og forbedret versjon, så i tillegg til allerede eksisterende kvaliteter som at den er vinn- og vanntett, har den fått en del nye tekniske detaljer. Blant annet er både vannsøylen og pusteegenskapene høynet betraktelig. Dette er bare et par av de nye spesifikasjonene til anorakken - du kan lese mer om det her>

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA