home Meny

Nyheter fra Twentyfour

Vårens nyheter fra Twentyfour har ankommet nettbutikken, og det er SÅ mye fint! I tillegg til at eksisterende favoritter har kommet i nye farger, har det Kristiansandbaserte merket lansert en splitter ny kolleksjon som de har kalt 1222 - inspirert av norske forhold og det urbane friluftslivet.

Jakken Thermal fra den nye kolleksjonen 1222 er en myk jakke i lett vind- og vannavvisende materiale. Den isolerer godt og er med BamCoalTex vattering, som er et nyutviklet yttermateriale som oppleves svært mykt og lett. Vatteringen har lignende kvaliteter som dun, men uten risiko for dunlekkasje. Et stort pluss er at den holder varmen selv i våt tilstand!

Kombinerer norsk tradisjon med trendy farger, ny design og teknologi

Multibukse 1222 twentyfour

Multibukse er en av de mest populære nyhetene fra 1222 kolleksjonen, for dette er rett og slett en bukse og shorts i ett! Buksen er i vannavisende softshell, har 4-veis stretch og leddede knær for optimal bevegelighet. Denne buksen er perfekt for deg som ønsker å pakke plasseffektivt!

Finse-anorakken, som er Twentyfour sin absolutte bestselger, kombinerer norsk tradisjon med trendy farger. Anorakken kom høsten 2020 i en ny og forbedret versjon, så i tillegg til allerede eksisterende kvaliteter som at den er vind- og vanntett, har den fått en del nye tekniske detaljer. Blant annet er både vannsøylen og pusteegenskapene høynet betraktelig. Dette er bare et par av de nye spesifikasjonene til anorakken - du kan lese mer om det her>

Inspirerer til gode opplevelser, hver dag, hele året

pakas mellow leah twentyfour

Kolleksjonen Mellow består av komfortable og funksjonelle plagg som passer til den moderne kvinnen. En fellesnevner er at plaggene kommer i dempede farger og i et formsydd snitt. Parkas Mellow Leah har rett passform med stramming i livet hvis man ønsker en mer feminin look. Jakken er behandlet med fluorfri impregnering (DWR).

Hvis du skal investere i kun èn jakke, må det bli Finse-anorakken! Jakken kan brukes både i skisporet, på fjellet, i skogen og til hverdag - hele året. Et tips; velg en størrelse større enn du vanligvis ville gjort, for å få plass til en tykk ullgenser på de kaldeste dagene.

Alle plagg designes og utvikles i Norge

I tillegg til den fine oransje fargen som er vist over, kommer jakken 1222 Thermal i flere fine farger - blant annet denne i army green! I likhet med de andre produktene i kolleksjonen, passer også denne jakken ypperlig til hverdagsbruk. Velg den fargen som passer din stil best!

Inspirert av kjærligheten til naturen

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA