home Meny

Sommerens skotrender 2020

Ny sesong betyr nye sko! Mange trender varer år etter år, og da er det verdt investeringen. Vi gir deg tips om hvilke sko du ha for å fullføre sommerens antrekk. skotrender

SKOTREND: SNEAKERS

floyd fila sneakers ray tracer sko skotrender

Denne sommeren er det Chunky Sneakers som er den store trenden inne sko. Hvis du ikke er komfortabel med den tykke sålen så kan du gå for hvilket som helst annet par sko, men de skal helst være i en lys farge! Poenget med lyse sneakers er at du kan kle deg i nesten hva som helst, og fortsatt komme unna med komfortabelt fottøy. De klassiske skoene går til alle typer antrekk og gir en sporty touch! skotrender

Sneakers vi ønsker oss

SKOTREND: TØYSKO

floyd sko amber butterfly ribb

Det er på høy tid å finne frem tøyskoene! Sko Amber fra FLOYD er en lett og luftig tøysko som kommer i flere freshe farger, i tillegg til klassiske farger som marineblått og svart. Bruk skoene sammen med en stretchbukse i favorittfargen din, og bytt ut buksen med en capribukse på de varmeste dagene. Dette er allsidige sko som kan styles til så og si alle antrekk, så her er det bare å leke seg!

Finn din favorittfarge

SKOTREND: BIRKENSTOCK

For en som elsker Birkenstock er bruksområdene uendelige, skoen er omtrent umulig å slite ut - det er et forhold som er ment å vare livet ut. Hvis du går for en klassisk farge som hvit, svart eller brun, trenger du egentlig bare ett par sandaler i garderoben! Sandalene blir produsert av skinn i ypperste kvalitet, og alle har yttersåle av EVA og mønstret gummi for god demping og slitestyrke. Innersålene er ergonimsk formet for optimal komfort.

Sommerens must-have!

PENSKO

Hva er vel flottere og mer feminint enn et par elegante og velsittende pensko? Pensko er subjektivt og kan være så mangt - pumps, høye sandaler eller ballerinasko, for å nevne noe. Hvilke pensko du går for er opp til deg, men alle kvinner bør ha et favorittpar som er fine til sommerkjoler, skjørt og dressbukser. Det er ikke mye hæl som skal til for at man føler seg fin, så om du ikke er så glad i høye hæler, holder det med et par centimeter.

Pretty favorites

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA