home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
Skal du på reise?

Skal du på reise?

Selvom vinteren herjer utenfor, har vi sommerkjolene du kan ta med deg på sydentur!

Det er vinter og minusgrader, og de fleste nordmenn lengter sårt etter litt sol og varme. Vinterferien og påskeferien står for tur, og det betyr utenlandsreise for mange. Vi har kjolene du både kan bruke hjemme i Norge, men også ta med deg på reise!

Sommerkjoler kan brukes året rundt, avhengig av stylingen. Det er derfor ingen grunn til å pakke bort hele sommergarderoben ved sesongskifte! Style kjolen med svarte strømper og boots, og vipps har du et antrekk som passer for kaldere vær. Til kortermede kjoler er det også rålekkert med en pologenser under.

Om du skal på tur i vinter, og ønsker å oppgradere feriegarderoben, har vi selvfølgelig noen splitter nye sommerkjoler på lager! Spring opening-kolleksjonene er allerede ankommet nettbutikken, og det bugner av friske farger og print. Viktige tendenser vi ser i år er blomstermønster (som alltid) og nyanser av rosa og blått.

Enten du rømmer til varmere strøk, eller holder deg hjemme i vinter - ta frem dine fineste kjoler og lek deg med stylingen!


Les mer

7 bluser vi elsker nå!
Vinterens favoritter
Bli den kuleste på fjellet!
Sesongens fineste nyheter

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA