home Meny

Slik kler du deg til norgesferie

I kjølvannet av koronasituasjonen har ferieplanene endret seg for mange av oss. Denne sommeren blir sydentur byttet ut med norgesferie, og uansett om du skal være på stranden, i skjærgården eller ute i naturen gir vi deg tips til hvordan du kan kle deg.

Vi nordmenn liker å være praktiske når det gjelder pakking og da er det greit å ha noen nøkkelplagg som kan brukes om igjen.

På stranden

FLOYD norgesferie på stranden

Skal du nyte livet på stranden eller i hagen denne sommeren? I en sesong hvor vi vil være så mye som mulig ute i finværet, trenger vi plagg som kan brukes fra strand til fest på 1-2-3. Hva er vel lettere enn en kjole som føles luftig på stranden og som du også kan bruke når du skal i et middagsselskap på kvelden?

En lett sommerkjole er superdeilig å ha over bikinien eller badedrakten, og med et par fine sandaler og en veske er du klar for selskap samme dag.

Et alternativ er å bruke en skjortekjole som du kan ha åpen på stranden og lukket på kvelden. Er det litt kjølig kan du ha den åpen over en fin topp og en bukse.

Så enkelt kan du bruke ett enkelt plagg gjennom hele dagen!

Finn din kjole

I skjærgården

FLOYD norgesferie i skjærgården

For deg som har norgesferie i båt og i skjærgården er capribuksen en sikker vinner. Den er fin å ha sammen med en bikinitopp i båten, og når du går i land kan du enkelt style den slik du vil med en overdel. Enten om det er en hvit t-skjorte eller du vil pynte deg litt ekstra med en blomstrete topp, så er det et plagg som tar liten plass i bagen.

Når solen går ned kan det fort bli litt kaldt i båten med vind i fjeset. Da er det deilig å ha en bomullsgenser eller en tynn ullgenser som du lett kan ta på deg.

Finn din capribukse

Ute i naturen

FLOYD norgesferie ute i naturen

Siden det blir norgesferie på de fleste, har vi en gyllen mulighet til å nyte sommeren i vakker norsk natur. Dra på tur i Norge, ta en vei du vanligvis ikke tar og utforsk nye steder. Nå er det perfekt å oppdage nye sider av landet vårt.

Men før du tar turen ut i den vakre naturen trenger du riktige klær. Fører turen til høyfjellet bør du ha med en softshellbukse, en tynn ulltrøye og en vattert jakke. Men bærer turen ut i skogen så kan du ha en softshellshorts og en treningstopp.

Et tips er å alltid ha med ull, mellomlag og ytterlag i sekken da været kan endre seg!

Finn din turbukse

Pakketips

For å minimere plass og få bedre oversikt i sekken eller bagen - rull sammen plaggene istedenfor å brette de.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA