home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR
Sporty ønskeliste

Sporty ønskeliste

Lanseringen av Kari Traa gikk over all forventning, og vi gleder oss til å gå våren i møte med våre nye favoritter!

Vi har allerede rukket å få noen favoritter fra vårkolleksjonen, og viser deg hva som står øverst på ønskelisten!

Ullsettet Mønster består av 60% merinoull og 40% modal. Kombinasjonen utgjør en supermyk ullblanding som gjør seg ypperlig i all slags aktivitet i kaldt vær. Settet har fireveis stretch, god pusteevne og virker naturlig lukthemmende.

Det vi elsker med tightsen Vilde er den brede linningen som holder seg på plass uansett hvor mye du beveger deg! Tightsen passer like godt til løping, crossfit og yoga - eller bare som et sporty tilskudd til hverdagsgarderoben!

Nylig lanserte Kari Traa sneakers i sortimentet, og som alt annet er disse laget av jenter, for jenter! Alle modellene er laget med tanke på jenters behov og preferanser. Spesielt digger vi 'sokkeskoene' Byks, som kommer i farger hentet fra ss19 kolleksjonen.

Hvem er vel ikke på utkikk etter den perfekte joggedressen?! Genser Traa og bukse Traa er laget i en polyester- og bomullsblanding som føles utrolig myk mot huden, og holder seg fin lenge! Bruk de hver for seg eller sammen som et sett.

Svala-settet er et stilig, sporty og prisbelønt superundertøy som er laget for intensiv aktivitet i kulda. Blandingen av polyester og ull gjør at settet regulerer varmen på en unik måte, samt har en fantastisk pusteevne. Favoritten i 4 årstider!


Les mer

Jumpsuits vi digger!
Skal du på reise?
Vinterens favoritter
Sesongens fineste nyheter

Instagram

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA