home Meny

Strikk og skinn

Det beste med at gradestokken kryper nedover er uten tvil høstmoten, og spesielt kombinasjonen strikk og skinn!

Å kombinere ulike teksturer skaper kontrast i antrekket, i tillegg bidrar det til at looken blir mer spennende og interessant. Ved å style en skinnbukse med en strikkegenser oppnår du nettopp dette, men det er så klart mye annet du også kan gjøre med kombinasjonen!

The basics - strikkegenser og skinnbukse

Med årene har skinnbuksen blitt en klassiker og er for mange et baseplagg i garderoben. Dette er kanskje den trenden som har overlevd lengst av de alle, og det ser ikke ut som den avtar med det første. Hvis du styler skinnbuksen med en løs og ledig strikkegenser oppnår du en avslappet og trendy stil. På FLOYD.no har vi skinnbukser for enhver smak - enten du liker smale bein, løs passform eller sleng.

Til fest - skinnskjørt eller skinnkjole

Et skinnskjørt er en fin avlastning om du er lei bukser, og du kan bruke det sammen med en strikkegenser til fest. Det er både varmt og komfortabelt, og en myk strikkegenser går kjempefint sammen med et skinnskjørt. Hvis strikkegenser blir for varmt, kan du bytte den ut med en skjorte eller bluse og noen kule pumps. Et voila!

Skinnkjole er også blitt veldig populært og den kan styles både opp og ned. Til jobb kan du ha en strikkejakke over og et par sneakers. Hvis du skal rett fra jobb til fest, kan du bytte ut sneakers med pensko og tilføye noen elegante smykker - og du er klar for kvelden!

Kle deg i strikk og skinn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA