home Meny

Tid for trening og friluftsliv

Starten på et nytt år er for mange synonymt med et sunnere liv, mer trening og mer tid ute i frisk luft. Da er det jo ekstra motivasjon å oppdatere garderoben med nye freshe klær. På FLOYD.no finner du det du trenger av både turklær, treningsklær og klær til en sporty hverdag.

Turklær

Nå som vinteren lar vente på seg flere steder i landet, frister det ekstra med en tur på fjellet for å finne snøen og få brukt skiene. Vi har turklær som du trenger for å se sporty og trendy ut. Husk å pakke med de tre lagene som trengs for å holde varmen; ullundertøy innerst, en fleecejakke som mellomlag, og en god turjakke for å holde vær og vind ute. Vi anbefaler Anorakk Finse 2-lag fra Twentyfour - et av årets must-haves!

Twentyfour har og flere supergode turbukser som passer feminine former, og har stretch for ekstra god bevegelse. Hvis du ikke allerede har vært heldig å få et fint sett med ullundertøy til jul, har vi et stort utvalg fra Kari Traa og Janus - for selv om ullundertøyet er det inneste laget på tur, er det jo ekstra gøy når det er pent og kan brukes når du skal slappe av på hytta etter turen.

Shop flere favoritter til tur


Treningsklær

"Nytt år og nye muligheter" - og uansett hvor mye vi vet at det egentlig ikke er noen bedre grunn til å starte treningen i januar enn i november, så har de fleste av oss et lite nyttårsforsett allikevel :) Men noe av det som virkelig kan gi en treningsboost er nye fine treningsklær! På FLOYD.no finner du treningsklær fra trendy merker som Kari Traa, Fila, Puma og Twentyfour.

Teknisk gode klær til ulike former for trening, som samtidig ser både trendy og feminine ut. Vi har treningstopper og treningstights til alt fra løping til yoga. Unn deg selv et par nye freshe joggesko fra Puma før løpeturen - og du, vi er sikre på at du løper litt raskere med en fargerik løpejakke på.

Shop flere favoritter til trening


Sportswear

Vi elsker trenden med sportswear! Hva er vel mer behagelig enn å kunne bruke sporty, komfortable klær i hverdagen? Vi har et stort utvalg sporty hverdagsklær fra populære merker. Gå for athleisure stil, eller en røffere streetstyle med merker som Fila, Puma og Levi's. Bruk gjerne en kul collegegenser over en feminin kjole, en sporty t-skjorte med logo med din favorittjeans, eller gå for den populære genserkjolen Rosie fra FLOYD med et par chunky sneakers til.

Et lite tips; hvis du er på jakt etter en gave til en yngre søster, venninne eller datter, er Fila nå supertrendy - så en hettegenser eller t-skjorte fra merket er vi sikre på at vil falle i smak!

Shop flere favoritter innen sportswear


FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA