home Meny

Turgarderobe - fra topp til tå

Riktig turgarderobe kan være avgjørende for turopplevelsen. For hvem liker å fryse når man er ute på tur? Vi har en rekke produkter som vil holde deg både tørr og varm - slik at du kan få en flott turopplevelse selv om været skulle slå seg vrangt. Husk å pakke med de lagene som trengs for å holde varmen; ullundertøy innerst, en ullgenser som mellomlag, og en god turjakke for å holde vann og vind ute.

Undertøy

Undertøyets viktigste oppgave er å holde deg varm, samtidig som det transporterer bort fuktighet fra kroppen. Vi har et stort utvalg lekkert ullundertøy fra Kari Traa og Janus. Selv om ullundertøyet er det innerste laget på tur, er det jo ekstra gøy når det er pent og kan brukes når du skal slappe av på hytta etter turen.

Med rett bekledning blir du klar for hva som helst!

Mellomlag

Et must-have i turgarderoben er uten tvil en digg ullgenser eller fleecejakke som kan brukes som et mellomlag! Ullgenserene fra Twentyfour har 50% ull og holder deg varm hele sesongen. I tillegg finnes de i flotte farger og print, så de er superfine å bruke i hverdagen også!

Med disse plaggene kan du gå det ustabile (men vakre) høstværet i møte

Ytterjakke

Ytterjakken skal være vindtett og vannavvisende, men samtidig må den kunne slippe ut varme så du ikke blir for varm. Finse-anorakken og en turbukse er helt perfekt til din nye turgarderobe. De passer like godt til lange turer over fjell og vidder som kortere turer i skog og mark. De er fôret med mesh, og er både vindtette og vannavvisende, samtidig som de transporterer fukt. Perfekt for norsk vær!

Fyll turgarderoben med fine farger inspirert av norsk natur

Tilbehør

Hodet er den delen av kroppen som slipper ut mest varme, derfor er det viktig å ha med seg en lue når du er på tur. Lue Finse har 50% ull og holder deg varm på turen. En hals og et par ullvotter er alltid lurt å ha, slår været om vil du raskt sette pris på at du tok de med i tursekken.

Twentyfour har endelig lansert sko - perfekte for høstens eventyr!

På føttene

Vi må ikke glemme de viktige føttene, som gjør mye av jobben for oss på tur! Føttene er ekstra utsatt for nedkjøling, og det viktigste er å holde dem tørre. Bruk ullsokker som isolerer og transporterer fuktigheten bort fra foten. Et par gode tursko er et must, og turskoene fra Twentyfour er så fine at de også kan brukes i hverdagen.


Flere spennende artikler:

Sporty ønskeliste
KARI TRAA + FLOYD.no = SANT!
Vinterens favoritter
FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA