home Meny

Våre fineste antrekk til julebordet

For å gjøre førjulstiden din så stressfri som mulig har vi laget en stylingguide til årets råeste julebordsantrekk. Enten du ønsker å kle deg i den stadig trendy jumpsuiten, skjørt, bukse, eller kjole, finner du stylingoppskriften her.

Trendy jumpsuit

Du trenger ikke lengre kle deg i kjole for å bli "ballets dronning". Denne rålekre jumpsuiten i burgunder er en vinner på fest. En ensfarget jumpsuit har også en forlengende effekt - noe som er fint for de av oss som gjerne skulle vært noen centimeter høyere.

Style med...

Siden jumpsuiten allerede har lekre gulldetaljer, bør du holde deg til gullet, og drysse på med litt ekstra bling som et par større øreringer, armbånd eller ringer. Ettersom dette er et lekent antrekk anbefaler vi en clutch i hånden, og noen lekre nøytrale pumps som dansesko.

Allsidig skinnskjørt

Vi elsker plagg som etter festen like enkelt kan styles til hverdagsantrekket. Skinnskjørtet er et slikt plagg, som til julebordet kan styles med en lekker glitterpolo eller festtopp, men på 1-2-3 også blir en hverdagsfavoritt ved å style med tykkere strømpebukser og en stor ullgenser.

Style med...

Glittertoppen blir selve smykket i denne stylingen, men du trenger ikke spare på tilbehøret; jo større ørepynt, jo bedre! Selv om du ønsker å skifte til høye hæler når du ankommer festen, anbefaler vi at du pakker deg inn i både kåpe, tykkere strømper og boots på vei til julebordet.

Et par rå bukseben

Skinnbuksen er ikke bare et must i enhver basegarderobe, men er også en vinner på fest. Til en tur på byen utenom julebordsesongen gjør en klassisk partytopp selvsagt susen, men til julebord anbefaler vi litt ekstra bling med en glittertopp.

Topp Karla 499,- [kommer snart] / FLOYD Skinnbukse Kine 513 699,- / FLOYD

Style med...

For å ta skinnbuksen fra hverdags til fest, er hæler et must. I tillegg til glittertoppen kan du gjerne gi håret litt ekstra pynt. En hårbøyle med glitter er det perfekte tilbehøret for julebordsesongen. Style det hele med en fuskepels på toppen, og du vil ose av glam!

Partykjolen

Kjole er nok plagget de fleste går for når julebordsesongen står for tur. Vær litt vågal, og styr bort fra den klassiske lille sorte i år. Hva med en kjole i trendy velour i en juveltone som teal? En velourkjole er lagt fra en døgnflue, så denne blir en vinner i festgarderoben år etter år!

Style med...

Bryt med den myke velouren med en veske i grovere tekstur, for å gi mer dybde til antrekket. Om du planlegger å danse hele kvelden anbefaler vi ballerinaskoene fra Butterfly Twists - de er behagelige og kan enkelt foldes i vesken, så du kan være varm i boots til og fra festen.

1. Sko Christina 599,- / Butterfly Twists 2. Veske Pilla Ofelia 799,- / Becksöndergaard 3. Øreringer Otalia 799,- / Maanesten

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA