home Meny

Våre fineste kjoler til bryllup 2020

Høysesongen for bryllup er her, men i år kan det være en del usikkerhet rundt om bryllup kan gjennomføres som planlagt, eller om noe må utsettes eller endres på. Kanskje vil bryllupet du er bedt i holdes, men lokasjonen endres til en mer avslappet hagefest ute, slik at flere folk kan være samlet - da kan det være fint å gå for en enklere sommerkjole, som du kan pynte opp med riktig tilbehør. Vi hjelper deg med å finne riktig kjole til bryllup.

Ønsker du å vente til nærmere den aktuelle datoen med å finne antrekk, kan det være lurt å orientere seg allerede nå ettersom utvalget av kjoler til bryllup, selskapskjoler og festkjoler er størst nå. Pass og på at du er ute i god nok tid til å få på plass alle detaljer som riktig sko, smykker og undertøy - og til å gjøre eventuelle tilpasninger på kjolen.

Kjoler i klassiske blåtoner

kjoler-til-bryllup-2020-klassisk-bla-floyd-inspirasjon

Du kan aldri gå feil med en blå kjole i bryllup. Fargen er både klassisk og rolig, slik at du blir elegant og pyntet uten å stjele for mye oppmerksomhet. Vi har et stort utvalg sommerkjoler og selskapskjoler i nydelige blåtoner, som vil passe like perfekt til bryllup som til sommerens mange hagefester.

Sommerlig blomsterprint

kjoler-til-bryllup-2020-blomsterprint-floyd-inspirasjon

Finn en nydelig kjole med blomsterprint i dine favorittfarger til årets bryllup. Velger du en mønstrete kjole kan du fint gå for en med hvit bunn, selv om man ellers unngår denne fargen i bryllup.

Romantisk i rosa

kjoler-til-bryllup-2020-rosa-floyd-inspirasjon

Gå for en romantisk rosatone på kjolen din. En av årets store trendfarger - mørk gammelrosa - vil passe perfekt, da den ikke er like sukkersøt som lysrosa, og heller ikke trekker oppmerksomhet som cerise.

Tips på valg av kjole til bryllup

1. Ta utgangspunkt i dresskoden

Hvis det ikke er oppgitt dresskode i invitasjonen avslører lokasjonen hvilken stil du bør gå for.

2. Rollen du har i bryllupet

Som forlover eller brudepike er det fint om kjolen din matcher bryllupets farger og tema.

3. Ikke glem tilbehøret

Til vielsen er det pent å dekke skuldrene med et sjal eller en enkel jakke.

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

10% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA