home Meny

Widvey styler sine favorittkjoler fra FLOYD

Av Anne Marthe Widvey / @Widvey
Influencer og fotograf

Sommeren er endelig her, og det er på tide å kle seg i fine friske sommerklær. Selv har jeg vært tidlig ute med å klikke hjem to kjoler fra FLOYD som jeg gleder meg til å ta i bruk fremover. Her finner du litt inspirasjon til hvordan du kan style mine favorittkjoler. Kanskje blir en av dem din favoritt også?

Kjole Ellie Daisy

Er det noe jeg elsker å gå i på sommeren, er det søte kjoler med blomsterprint, og lyse men også friske farger. Da føler jeg meg ekstra fresh, og får lyst til å være enda mer ute i det fine været. Kjolen Ellie Daisy kan du lett style til både hverdag og festligheter. Hva med å ha sneakers og en denimjakke på dagen, og piffe den opp med fine pumps på kvelden? :-) Kjolen er superfin, og er virkelig til å anbefale!

Genserkjole Rosie

En kjole som er et must i garderoben denne våren, er Genserkjolen Rosie. Denne har jeg selv i flere farger, og elsker den! Kjolen er et perfekt alternativ til «sweatpants» - bare mye finere, freshere og kulere! Og det liker vi, ikke sant? Du skal lete lenge etter en mer komfortabel kjole, som også er fin å se på. Selv har jeg blitt forelsket i fargen «bringebærrød». Style den med et par boots, hvite sneakers eller sandaler! Er det litt kjølig i luften, kan du også ha en fin lys jeans under :-)

Fullfør antrekket

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA