home Meny

Jeans

Jeans

Found 31 products
per side
Asc
Found 31 products
per side
Asc

Er det ett plagg som aldri går av moten så er det tidløse olabukser. Dette klassiske plagget kan brukes til så og si alt og gjør hverdagen så mye enklere, samtidig som det åpner for en hel rekke kreative muligheter. Hos oss finner du jeans i ulike farger og snitt, så her er det noe for alle og enhver.

Stort utvalg

Olabukse, denim eller jeans – kjært barn har mange navn. Med en jeans i garderoben kan du enkelt se trendy ut! Varier med ulike vasker, slitte partier og hva du matcher jeansene med. Alt er lov.

Det blir liksom aldri feil med jeans. Velg et par kule bootcut jeans, myke high waist jeans eller kanskje et par klassiske skinny jeans

Ta vare på din favorittjeans

Når man til slutt har funnet sin favoritt, så er det viktig at man tar godt vare på dem. Prøv å ikke vaske dem for ofte, det holder faktisk å lufte dem med jevne mellomrom. Bruk aldri tørketrommel på jeans, det sliter veldig på materialet. Må du vaske jeansene dine? Unngå i såfall å bruke bleke- og skyllemiddel.

På FLOYD.no får du rask levering med fri frakt over 800,- og gratis retur. Bestill dine favoritter hjem, og prøv i ro og fred i din egen stue - enklere og mer behagelig blir det ikke å finne jeans!

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA