home Meny

Jakker

Jakker

Vare 1 til 36 av totalt 113
per side
Asc
Vare 1 til 36 av totalt 113
per side
Asc

Jakker til til dame

Jakken er et klassisk plagg, og med riktige jakker er du godt kledd året rundt. Damegarderoben er ikke komplett uten et utvalg av forskjellige jakker og ytterjakker. I tillegg til at jakker hjelper oss med å holde varmen, er det mange fine trender som spiller inn på valg av jakke - til ulike anledninger.

Jakker til alle årstider og anledninger

Det norske været kan være skiftende, og det er derfor viktig å ha jakker til de ulike årstidene og værforholdene. Du finner jakker til både de kalde og mellomkalde dagene her hos oss, i tillegg til lette og tynne sommerjakker. Alle jakkene er laget i flotte og stilfulle design, slik at du kan gå ut døra som moteriktig og praktisk kledd.

Vi har også jakker til ulike anledninger. Trenger du en ny treningsjakke, eller en deilig fleecejakke til en tur i skog og mark? Vi har et stort utvalg fra flere merker som Kari Traa og Twentyfour. Eller kanskje du skal på jobb eller fest? Da kan en blazer brukes til begge formål. Og når gradestokken begynner å synke kan det være deilig med en tykk ytterjakke eller kåpeUansett anledning eller stil så har FLOYD.no et utvalg som dekker ditt behov.

Ytterjakker

Varme ytterjakker til damer kommer i en mengde variasjoner. Hvis du trenger en ny jakke til de kalde vintermånedene, så er ull- og dunjakker noe for deg. Vi har flere ytterjakker som er korte og lange, tykke og tynne, med eller uten hette. 

På FLOYD.no gir vi deg fri frakt over 800kr, rask levering og gratis retur. Finn din nye jakke på nett hos oss, og bruk din egen stue som prøverom - mer behagelig blir det ikke! 

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA