home Meny

Maxikjoler

Maxikjoler er perfekt til vår- og sommersesongen, og kan brukes til både hverdag og fest. Her finner du garantert en maxikjole som passer til deg, uansett om du er på jakt etter en elegant kjole til selskapet, eller en mer avslappet kjole til sommeren. 

Maxikjoler til dame

Maxikjoler er i vinden som aldri før! Dette er en allsidig kjole som passer til flere anledninger. Er du bedt i et bryllup eller et ball? Eller kanskje du bare vil ha den perfekte kjolen til sommerens varme dager? Vi har maxikjoler i mange ulike fasonger, mønstre og farger. 

Hva med en herlig blå maxikjole? Eller passer kanskje en grønn maxikjole bedre til deg? På jakten etter den perfekte maxikjolen er det ikke bare fargen du må tenke på, men også hvilket mønster og fasong du vil ha på kjolen.  

En kjole til hverdag og fest

Maxikjoler er et must å ha i klesskapet, og kjolene kan styles i mange ulike kombinasjoner. Til hverdags er en maxikjole perfekt. På sommerens varme dager kan man bruke en lang, lett og løstsittende kjole sammen med en stråhatt og sandaler – perfekt til stranden! 

Til litt kjøligere sommerkvelder er en maxikjole med lange ermer perfekt. Tre en varm strikkegenser over kjolen så holder du deg varm. For en litt tøffere look til hverdags, kan kjolen brukes sammen med en skinnjakke, og boots eller sneakers. 

Til fest og selskap er maxikjolen et sikkert valg. Våre lange kjoler byr på flere lekre detaljer som vil utgjøre det lille ekstra, med alt fra blomsterprint til lekre paljetter. Til fest kan du bruke maxikjolen med både høye hæler eller lave pensko, her kan du velge det du trives best med. Kjolen er med på å gi antrekket et pyntet og elegant inntrykk, og med riktig tilbehør er du klar for selskapet. 

Elegante maxikjoler til bryllup

Er du bedt i et bryllup er maxikjolen et sikkert valg. For et mer formelt selskap kan man enkelt pynte opp kjolen med høye hæler, smykker og oppsatt hår. Da får man en elegant look som passer perfekt til bryllup. Uansett om du skal i bryllupet som forlover, brudens mor, eller bryllupsgjest, så vil du finne en passende maxikjole til bryllupet. 

Kjøp maxikjoler på nett

Hos FLOYD bugner alltid nettbutikken av maxikjoler. Er du på jakt etter en spesiell kjole? Bruk filterne i kategori, så finner du akkurat den kjolen du leter etter! 

Sjekk også ut vårt utvalg midikjoler og korte kjoler - nå er det så mye fint! Du finner garantert din nye maxikjole på nett hos oss. 

FLOYD.no – Klær, sko og tilbehør på nett – Footer | FLOYD

     

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

     

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

20% PÅ NESTE KJØP?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% rabatt på din første ordre.

Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00 til 16.00. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden. Ha ordrenummeret klart for raskere kundebehandling.


FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.


     

     

 

FLOYD.no er en norsk nettbutikk med hovedkontor og lager i Holmestrand. Her finner du flere kjente merker innen klærsko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna.

                   

 

B2B    |    Logg inn

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA