home Meny
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • checkLEVERING 2-4 DAGER
  • checkGRATIS BYTTE
  • check14 DAGER  ÅPENT KJØP

Slik bytter du

1. Legg inn ny bestilling på det du vil bytte til. Skriv inn ordrenummeret på den nye bestillingen i feltet på Bytte- og returskjemaet du fikk med i pakken.

2. Marker på pakkseddelen (på baksiden av Bytte- og returskjemaet) hvilke varer du returnerer.

3. Klistre returlappen på forsendelsesposen, og returner pakken på nærmeste utleveringssted.

Slik bytter du

1. Legg inn ny bestilling på det du vil bytte til. Skriv inn ordrenummeret på den nye bestillingen i feltet på Bytte- og returskjemaet du fikk med i pakken.

2. Marker på pakkseddelen (på baksiden av Bytte- og returskjemaet) hvilke varer du returnerer.

3. Klistre returlappen på forsendelsesposen, og returner pakken på nærmeste utleveringssted.

Ofte stilte spørsmål

Bytte- og returskjema finner du vedlagt i pakken. Pakkseddelen er på baksiden. Du kan også laste ned skjemaet som PDF her. Last ned >

Returfraktlappen ligger inni Bytte- og returskjemaet som fulgte med i pakken. Om du har mistet den kan du ta kontakt med kundeservice, så sender vi deg ny pr. epost. Kundeservice@floyd.no / 33 05 46 80

Når du har kjøpt en vare på tilbud eller brukt en rabattkode kan rabatten overføres når du bytter størrelse. Kryss av i feltet “Overfør rabatt til ny bestilling” på Bytte- og returskjemaet, så oppdaterer vi den nye fakturaen din når returen behandles. Om du allerede har betalt den “gamle” fakturaen vil du få tilbakebetalt, og den nye fakturaen må betales.

Det er dessverre ikke mulig å bytte eller returnere varer kjøpt i nettbutikken i FLOYD-butikker eller andre forhandlere av Floyd by Smith. Varer kjøpt i fysisk butikk eller annen forhandler kan ikke byttes eller returneres til nettbutikken. Reklamasjon må alltid rettes til butikken du kjøpte varen i.

Priser, tilbud og kampanjer i nettbutikk og butikk kan variere.

Angrerett
Du har 14 dager angrerett fra den dagen du henter / får levert pakken din. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene eller gi oss skriftlig beskjed på kundeservice@floyd.no om at du vil benytte angreretten innen 14 dager fra du hentet ut pakken. Det er ikke nødvendig å sende angrerettskjemaet som du finner vedlagt i ordrebekreftelsen for å benytte angreretten. Dersom en ordre som sendes i retur er utenfor angrefrist sendes pakken tilbake til deg.

Forutsetninger
En retur forutsetter at varen er ubrukt, i samme stand som da du mottok den med alle merker og prislapper på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte er ikke i orginalstand og vil derfor anses som brukt. Du har rett til å prøve varen du har kjøpt, men ved håndtering av varen som ikke regnes som nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon vil vi vurdere varens verdireduksjon og tilbakebetale varens nåværende verdi. Undertøy, kosmetikk, smykker og andre hygieneprodukter kan dessverre ikke returneres (eventuelle feilvarer kan reklameres). 

OBS: Sko skal returneres med orginal innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes orginaleske som forsendelsesemballasje eller klistre forsendelseslapper/teip på esken. Dersom en skoeske blir ødelagt som følge av uforsvarlig innpakning kan ikke esken benyttes til videre salg, og et gebyr på 100,- belastes.

Uavhentede pakker
For pakker som ikke blir hentet forbeholder Floyd seg retten til å debitere et uavhentet-gebyr på 199,- for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Forsinket levering
Ved forsinket levering har du som forbruker rett til å heve kjøpet, dersom du ikke godtar nytt leveringstidspunkt. Hvis du har forskuddsbetalt og vil heve kjøpet på grunn av forsinket levering, tilbakebetaler Floyd.no deg pengene innen 14 dager. 

Hvem betaler returkostnadene?
Det følger med en sporbar ferdigfrankert returlapp du kan benytte når du returnerer en ordre. Kostnaden ved å bruke denne er 0,- ved bytte, og 59,- (79,- før 19.11.2018) ved retur. Hvis du har mistet den ferdigfrankerte returlappen kan du ta kontakt med oss på kundeservice@floyd.no så sender vi en ny pr epost som du kan skrive ut. Du kan også velge å kjøpe porto selv. Merk: Vi spanderer ikke returfrakt ved bytte når medfølgende returfraktlapp ikke benyttes. Kunde har selv ansvaret for returpakken frem til den ankommer oss.

Betaler du porto selv, skal returen sendes til:
Floyd.no AS
Bentsrudveien 11
3083 Holmestrand

Når mottar jeg min tilbakebetaling?
Ved retur av varer vil du få tilbakebetalt varenes verdi innen 14 dager etter at vi har mottatt din returpakke. Du vil motta en epost når din retur er ferdig behandlet.

Har du valgt faktura som betalingsmetode korrigerer vi fakturaen din og sender deg oppdatert faktura på epost via Klarna. Dersom du har betalt fakturaen vil Klarna ta kontakt med deg på epost for å bekrefte kontonummer for tilbakebetaling. Ved kortbetaling tilbakebetales beløpet direkte til samme konto som du benyttet ved kjøp.

Ved retur av ordre som er bestilt med spesialfrakt, der utgående frakt skal tilbakebetales, vil kun standardfrakt på 59kr krediteres.

Hvis du har handlet varer ved spesielle tilbud som har et krav til kjøpsverdi for at rabattkoden skal være gyldig, må disse kravene være opprettholdt også etter retur. Det vil si at dersom du returnerer deler av en ordre og kravet ikke lenger opprettholdes, belaster vi deg for ordinær verdi på varene du beholder.

Hva gjør jeg med fakturaen ved bytte/retur?

Ved bytte blir faktura på dine to ordre behandlet separat:
Faktura på ordre nr. 1 blir oppdatert / tilbakebetalt, og faktura på ordre nr. 2 må betales i sin helhet.

Hvis du returnerer varer til oss har du tre alternativer for hvordan du håndterer din faktura:

1. Du kan logg deg inn på din side hos Klarna via app eller epost og melde fra om at ordren har blitt sendt i retur til oss. Klarna vil da sette betalingsfristen for din faktura på vent til returen er ferdigbehandlet.

2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra oss og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Får du ikke bekreftelse før forfallsdato anbefaler vi deg å betale faktura slik at du unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er behandlet hos oss.

3. Du kan betale fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, for å slippe og følge med på forfallsdato.

Vi behandler normalt sett din retur 1-2 dager etter den ankommer vårt lager slik at du skal slippe å vente på tilbakebetaling eller oppdatering av din faktura.

Kan jeg bytte varer kjøpt i nettbutikken i fysiske butikker?
Varer kjøpt på FLOYD.no kan ikke byttes eller returneres i FLOYD-butikker eller andre forhandlere av Floyd by Smith. Varer kjøpt i butikk eller hos forhandler kan ikke byttes eller returneres til nettbutikken. Priser, tilbud og kampanjer i nettbutikk og butikk kan variere.

Ta gjerne kontakt med kundeservice på mail kundeservice@floyd.no eller telefon 33 05 46 80 (man-fre 8.30-16.00) dersom det er noe du lurer på.

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA