home Meny

Betaling og faktura

Håndtering av faktura ved retur

Hvis du returnerer varer fra en bestilling har du 3 alternativer for hvordan du håndterer din faktura:

1. Logg inn på Klarna.no eller i Klarna-appen og rapporter en retur. Fakturaen vil da fryses i 14 dager, slik at betalingsfristen ikke løper mens du venter på at din retur blir ferdigbehandlet. Når vi har mottatt og behandlet returen vil du motta en oppdatert faktura på e-post.

2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra oss og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Får du ikke bekreftelse før forfallsdato anbefaler vi deg å betale faktura slik at du unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er behandlet hos oss.

3. Du kan betale fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, for å slippe og følge med på forfallsdato.

Merk at du er selv ansvarlig for fakturaen og eventuelle purregebyr som måtte påløpe etter du har sendt varen i retur, frem til returen er behandlet og fakturaen oppdatert. Det kan ta opp til 14 dager fra returen er mottatt på vårt lager til fakturaen oppdateres.


Betalingsalternativer
Vi tilbyr i samarbeid med Klarna fakturabetaling, delbetaling, og kortbetaling. Denne betalingsløsningen kalles Klarna Checkout.
Ved å sende inn informasjon i kassen, godkjenner du vilkårene for bruk av Klarna Checkout. Ved å klikke på “Fullfør kjøp” samtykker du i FLOYD.nos vilkår og vår policy for personvern.

Fakturabetaling
Fakturaen forfaller til betaling 14 dager etter utstedelse. Faktureringsgebyr tilkommer ikke. Faktura sendes på e-post når bestillingen sendes fra vårt lager.  Ved manglende betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen. Det er kun mulig å bestille til den adressen man står folkeregistert med og man må være fylt 18 år for å handle.

Delbetaling
Du kan velge å dele opp betalingen på 3, 6, 12 eller 24 måneder, og du vil se hva din månedlige kostnad vil bli. Hvis du velger delbetaling får du også alle dine kjøp samlet på en månedlig faktura. Det gir deg god oversikt og du betaler bare ett administrasjonsgebyr. Du kan når som helst endre delbetalingsplanen, ved å betale et lavere eller høyere beløp enn det som er oppgitt på fakturaen din. Les mer om delbetaling via Klarna her >

Kortbetaling
Vi tilbyr sikker betaling med debit- og kredittkort fra VISA og MasterCard. Gebyr tilkommer ikke. Ingen kortinformasjon lagres hos oss, men blir lagret hos vår samarbeidspartner Klarna som er SSL-sertifisert og oppfyller kravene for det såkalte Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Når du betaler med debit/kredittkort vil beløpet reserveres på kontoen din ved bestilling, og belastes når ordren behandles og sendes.

Trygt og enkelt
Det er trygt og enkelt å handle med Klarna, og du slipper å legge ut penger før du er sikker på du vil beholde varen(e).

– Få varen(e) før du betaler
– 14 dagers betalingsfrist (fra dagen pakken sendes)
– Enkel oversikt over dine fakturaer på Klarna.no eller i Klarna-appen. Last ned her >
– Utsett forfallsdato ved retur på Klarna.no

Klarna Faktura er en kredittkjøpsavtale mellom deg og Klarna, og henvendelser angående faktura og betaling må rettes til Klarna kundeservice på telefon 21 01 89 91.

© 2019 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA