home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR

Personvern

Personvernerklæring

Vi er opptatt av våre kunders personvern, og behandler alle dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger:

FLOYD.no AS
Bentsrudveien 11
3083 Holmestrand
Org.nr. 989305085

Telefon: 33 05 46 80
Epost: kundeservice@floyd.no

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer, epostadresse eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over denne informasjonen.

Vi behandler disse personopplysningene primært for å sende deg produktene du har bestilt. Det behandles i tillegg personopplysninger du selv oppgir i forbindelse med forespørseler pr. epost og telefon.

Når du legger inn en bestilling eller oppretter kundekonto hos oss behandles de opplysninger du oppgir, som kontaktinformasjon og kjøpshistorikk. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne behandle din bestilling. Ved å opprette en kundekonto har du til enhver tid oversikt over dine kjøp og personopplysninger.

Ved reklamasjon, retur eller bytte av varer lagres informasjon om denne aktiviteten på tilhørende ordre.

For å kunne videreutvikle nettbutikken, og til enhver tid tilby nye og bedre løsninger og tjenester, innhenter vi statistikk om trafikk, kjøp og atferdsmønster. Dette gjøres ved hjelp av tredjepartstjenester spesifisert nedenfor. Så langt det er mulig benyttes anonymisert data. Av sikkerhetshensyn registreres og oppbevares IP-adressen benyttet til å legge inn bestillinger.

Utlevering av personopplysninger

FLOYD.no selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke, så fremt det ikke er nødvendig for å behandle din ordre og sende ut varer.

De som mottar personopplysninger av oss for å behandle din bestilling er Bring/Posten eller DHL Express, og Klarna. Disse opplysningene er begrenset til det som er nødvendig for å levere din bestilling, som navn, adresse, epostadresse og telefonnummer. Dersom du velger å handle med faktura er Klarna som kredittinstitusjon pålagt å be om personnummer for å tilby deg forbrukerfinansiering. Kortnummer oppgitt ved betaling med debit/kredittkort oppbevares ikke av FLOYD.no, og alle korttransaksjoner utføres eksternt av Klarna som er behandlingsansvarlig.

Servicepartnere som må behandle personopplysninger for å behandle bestillinger:

Andre partnere/tjenester som behandler personopplysninger ved behov:

  • – Sleeknote (Visning av popups, f.eks. påmelding på nyhetsbrev, tilbud)
  • – Listagram (Lykkehjul – vinn tilbud og produkter, påmelding på nyhetsbrev)
  • – Mailchimp (Markedsføring (nyhetsbrev) pr. epost) Les Mailchimps personvernerklæring her >
  • – Facebook Ads (Målrettet annonsering fra Facebook basert på atferdsmønster i nettbutikken, samt demografiske data som kjønn, alder, geografisk plassering, og interesser) Les Facebooks personvernerklæring her >
  • – Google Adwords (Målrettet annonsering fra Google basert på adferdsmønster i nettbutikken, samt demografiske data som kjønn, alder og interesser). Les Googles personvernerklæring her >
  • – Nosto (Nosto viser deg personalisert innhold i butikken og kan gi deg anbefalinger om produkter du kan være interessert i basert på tidligere kjøp og produktvisninger. Nosto sender deg også en e-post dersom du forlater en handlekurv som inneholder varer og minner deg på dette.) Les Nostos personvernerklæring her >
  • – HotJar (Anonymisert informasjon om besøkendes bruksmønster i nettbutikken) Les Hotjars personvernerklæring her >
  • – Yotpo – På våre sider benytter vi omtaler fra leverandøren Yotpo. Etter et kjøp vil du motta en automatisert epost med forespørsel om å legge igjen en omtale på nettbutikken eller produkter du har kjøpt. Kundedata som navn, epost og ordreinformasjon blir sendt til Yotpo, som behandler denne informasjonen sikkert og innenfor gjeldende personvernsdirektiver. Du kan lese mer om Yotpos personvern her >
    Omtaler du gir blir publisert på våre nettsider, og i enkelte tilfeller vil vi benytte din omtale i markedføring. Ditt navn blir anonymisert/forkortet, slik at dette ikke skal kunne spores tilbake til deg.

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Personopplysninger vi har mottatt av deg vil kun oppbevares så lenge det er behov for det. Opplysninger knyttet til ordre- og kjøpshistorikk oppbevares for å oppfylle vår plikt til å ha regnskapsdokumentasjon, samt for å ivareta dine garanti- og reklamasjonsrettigheter.

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Du har blant annet følgende rettigheter knyttet til behandling av personopplysninger på FLOYD.no:

      • Rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og deg og innsyn i disse. Du kan til en hver tid be om å få innsyn i disse opplysningene.
      • Rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine opplysninger dersom vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning.

Som de fleste andre nettsteder benytter FLOYD.no cookies for å forbedre brukeropplevelsen på nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller “Cookie” er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobile enhet når du besøker FLOYD.no. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, huske handlekurven din, og for å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på FLOYD.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. FLOYD.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Instagram, Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout >.

Hvordan reserve seg mot og deaktivere cookies

De fleste nettlesere har en innebygd funksjon som gjør at du kan blokkere sporing fra cookies og tredjepartsleverandører. Dette vil begrense antall cookies som sendes via et tredjepart script. Denne funksjonen vil derimot ikke kunne fjerne alle cookies, da noen leverandører bruker førsteparts-cookies.

Du kan fjerne deg fra interessebasert markedsføring via følgende nettsteder: NAI consumer opt-out page og DAA opt-out page. Dette vil ikke fjerne annonser, men det blokkerer muligheten for at vi kan vise annonser til personer som har besøkt FLOYD.no. Merk at disse tjenestene i seg selv krever cookies for å huske at du har benyttet deg av denne reservasjonen.

Her kan du reservere deg mot cookies fra våre databehandlere enkeltvis:

Ønsker du å vite mer om hvordan du helt eller delvis fjerner cookies – les mer på Minecookies.org >

FLOYD.no bruker HTTPS kommunikasjon (HTTP over TLS / HTTP over SSL / HTTP Secure) for kryptert og sikker overføringen av data mellom deg og oss.

FLOYD.no er sertifisert av Trygg E-handel – Les mer på https://www.tryggehandel.no/butikker/floyd/

Dersom du har spørsmål angående vår behandling av personopplysninger eller mener vi ikke oppfyller våre forpliktelser ovenfor deg med hensyn til hvordan vi behandler personopplysningene dine, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du har også rett til å klage til Datatilsynet, men vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss først.

Telefon: 33 05 46 80
Epost: kundeservice@floyd.no

Versjon

Dato

Oppsummering av endringer

1.0

26/6-18

GDPR Personvernerklæring publisert

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA