home Meny

Retur

14 dager åpent kjøp
For dine kjøp gjelder en angrerett på 14 dager fra du henter ut pakken første gang. Ønsker du å levere tilbake en vare kan du enkelt gjøre dette ved å legge varen i sin originale emballasje, og legge ved medfølgende pakkseddel. Klistre på den ferdigfrankerte returlappen som fulgte med og lever pakken på Posten. Det er gratis å returnere*.

Ved retur av varer fra billigkroken tilkommer returfrakt på 49,-.

Du har 14 dagers åpent kjøp og angrerett fra du bestiller (inngår avtale) og henter ut pakke eller mottar pakke hjem. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene eller gi oss skriftlig beskjed om at du vil benytte angreretten innen 14 dager fra du hentet ut pakken. Dersom en retur er utenfor angrefrist sendes pakken tilbake til deg.

Ønsker du en annen størrelse eller vare returnerer du varen som beskrevet ovenfor, og legger inn en ny bestilling på ønsket vare. Da mottar du ny pakke innen 2-4 dager med nye 14 dagers åpent kjøp.

Hvis du har bestilt en vare til rabattert pris som du må returnere på grunn av feil størrelse, kan du legge inn en ny bestilling og sende ordrenummer på begge bestillingene til kundeservice@floyd.no, så justerer vi summen i etterkant slik at du får samme rabatt på varen som du hadde på den opprinnelige bestillingen din. Merk at dette kun gjelder ved ny bestilling på samme vare i annen størrelse.

Hvis du har mistet den ferdigfrankerte returlappen som fulgte med ordren kan du kjøpe en ny returfrakt hos oss for 59 kr. Dette er i de fleste tilfeller et rimeligere alternativ enn å kjøpe frimerker eller Norgespakke selv. Eventuelt kan du sende returpakken din med frimerker uten sporing eller Norgespakke med sporing. Vi tilbakebetaler ikke fraktkostnader når medfølgende returfraktlapp ikke benyttes. Kunden har selv ansvaret for returpakken frem til den ankommer oss. 

Retur sendes til:

Floyd.no AS
Bentsrudveien 11
3083 Holmestrand

Forutsetninger
En retur forutsetter at varen er ubrukt, i samme stand som da du mottok den med alle merker og prislapper på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte er ikke i orginalstand og vil derfor anses som brukt. Du har rett til å prøve varen du har kjøpt, men ved håndtering av varen som ikke regnes som nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon vil vi vurdere varens verdireduksjon og tilbakebetale varens nåværende verdi. Undertøy, kosmetikk, smykker og andre hygieneprodukter kan dessverre ikke returneres (eventuelle feilvarer kan reklameres). 

OBS: Sko skal returneres med orginal innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes orginaleske som forsendelsesemballasje eller klistre forsendelseslapper/teip på esken. Dersom en skoeske blir ødelagt som følge av uforsvarlig innpakning kan ikke esken benyttes til videre salg, og et gebyr på 100,- belastes.

Forsinket levering
Ved forsinket levering har du som forbruker rett til å heve kjøpet, dersom du ikke godtar nytt leveringstidspunkt. Hvis du har forskuddsbetalt og vil heve kjøpet på grunn av forsinket levering, tilbakebetaler Floyd.no deg pengene innen 14 dager. 

Tilbakebetaling
Ved retur av varer vil du få tilbakebetalt varenes verdi innen 14 dager etter at vi har mottatt din returpakke. Du vil motta en epost når din retur er ferdig behandlet.

Har du valgt faktura som betalingsmetode korrigerer vi fakturaen din og sender deg oppdatert faktura på epost via Klarna. Dersom du har betalt fakturaen vil Klarna ta kontakt med deg på epost for å bekrefte kontonummer for tilbakebetaling. Ved kortbetaling tilbakebetales beløpet direkte til samme konto som du benyttet ved kjøp.

Ved retur av ordre som er bestilt med spesialfrakt, der utgående frakt skal tilbakebetales, vil kun standardfrakt på 59kr krediteres.

Hvis du har handlet varer ved spesielle tilbud som har et krav til kjøpsverdi for at rabattkoden skal være gyldig, må disse kravene være opprettholdt også etter retur. Det vil si at dersom du returnerer deler av en ordre og kravet ikke lenger opprettholdes, belaster vi deg for ordinær verdi på varene du beholder.

Håndtering av faktura ved retur

Hvis du returnerer varer til oss har du tre alternativer for hvordan du håndterer din faktura:

1. Du kan logg deg inn på din side hos Klarna via app eller epost og melde fra om at ordren har blitt sendt i retur til oss. Klarna vil da sette betalingsfristen for din faktura på vent til returen er ferdigbehandlet. 

2. Merk deg forfallsdatoen på din faktura og følg med på at du mottar bekreftelse fra oss og Klarna på epost om at din retur er ferdigbehandlet. Får du ikke bekreftelse før forfallsdato anbefaler vi deg å betale faktura slik at du unngår eventuelle purrebegyr. Du vil da få tilbakebetalt beløpet fra Klarna 7-8 dager etter at din retur er behandlet hos oss.

3. Du kan betale fakturaen, for så å få tilbakebetalt beløpet fra Klarna ved returbehandling, for å slippe og følge med på forfallsdato.

Vi behandler normalt sett din retur 1-2 dager etter den ankommer vårt lager slik at du skal slippe å vente på tilbakebetaling eller oppdatering av din faktura.

Varer kjøpt i butikk
Varer kjøpt på Floyd.no kan ikke byttes eller returneres i Floyd-butikker eller andre forhandlere av Floyd by Smith. Klær kjøpt i butikk eller hos forhandler kan ikke returneres til nettbutikken. Priser, tilbud og kampanjer i nettbutikk og butikk kan variere.

Ta gjerne kontakt med kundeservice på mail kundeservice@floyd.no eller telefon 33 05 46 80 (man-fre 8.30-16.00) dersom det er noe du lurer på.

Uavhentede pakker
For pakker som ikke blir hentet forbeholder Floyd seg retten til å debitere et uavhentet-gebyr på 149,- for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Mine Favoritter

Her kan du samle dine favoritter fra alle våre produkter.
Send listen til en du er glad i når din bursdag nærmer seg!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 989305085 MVA