home Meny
  • checkFRAKT 69,-
  • checkFRI FRAKT OVER 600,-
  • check30 DAGER ÅPENT KJØP
  • checkGRATIS RETUR

Bukseguide

Utvalget av modeller og kvaliteter på buksene fra Floyd by Smith er stort, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som skiller dem og hvilke man bør velge for å bli helt fornøyd. Vi har satt opp en oversikt som hjelper deg å se hvilke fordeler og forskjeller buksene har.

Pssst… Vil du vinne 1 ÅRS FORBRUK AV FLOYDBUKSER? Les mer om konkurransen her >
Vinneren trekkes 21.09.18

Buksemodeller

Her kan du sammenligne fasong, livhøyde, størrelse på lommer og andre detaljer på våre fem bestselgende modeller; Angelina, Emma, Jenny, Jessy og Kine slik at det blir enkelt å finne ut hvilken modell som passer best til din stil og kroppsfasong.

Ekstra høyt liv – Bukse Angelina

Bukse Angelina har ekstra høyt liv med fire knapper og smal passform. Den har medium store lommer og pynteknapper foran og bak. Passer for deg som ønsker en illusjon av lenger bein.

Se alle Angelina-buksene her >

Baggy passform – Bukse Emma

Bukse Emma har lavt liv og har moderat baggy passform. Buksen har passepoillommer foran og bak. Passer for deg som ønsker en avslappet look.

Se alle Emma-buksene her >

Smal bukse med høyt liv – Bukse Jenny

Bukse Jenny har høyt liv, tre knapper og smal passform. Den har pynteknapper foran og store baklommer. Passer for deg som ønsker en illusjon av mindre rumpe.

Se alle Jenny-buksene her >

Høyt liv og tøffe detaljer – Bukse Jessy

Bukse Jessy har høyt liv, tre knapper og smal passform. Den har glidelås på lommene foran og rynket strikk nederst på beina. Buksen har pynteknapper foran og medium store baklommer. Passer for deg som er glad i detaljer.

Se alle Jessy-buksene her >

Klassikeren – Bukse Kine

Bukse Kine er en klassisk bukse med høyt liv, en knapp og smal passform. Buksen har store baklommer, så den passer for deg som ønsker en illusjon av mindre rumpe.

Se alle Kine-buksene her >

Buksekvaliteter

De ulike buksemodellene kommer i flere kvaliteter som 180a, 268, Y02R, 513, 308 og 652. Det er ikke alltid så lett å vite hva numrene betyr, og at det faktisk er disse som forteller hvor mye stretch buksen har, hvor tykt stoff den har, og hvilke detaljer du kan forvente å finne på buksen. Det er et stort utvalg av både stretchbukse- og jeanskvaliteter.

Favoritten i superstretch – 180A

Dette er vår mest populære kvalitet! 180A er en superstretchkvalitet som inneholder hele 7% spandex. Buksene former seg etter kroppen og føles behagelige på gjennom hele dagen. Utvalget av farger er stort og varierer mellom sesonger. På grunn av den høye andelen stretch, kan du vurdere å gå ned èn størrelse. Kvaliteten er delikat og må behandles med omhu – les vaskelappen nøye.

70% bomull, 23% polyester, 7% spandex

Se alle bukser i 180A her>

 

Silkemyk jeanskvalitet – 268

268 er en myk denim-kvalitet med god stretch. Buksene er litt tykkere i stoffet enn 180A og gir derfor mer ‘hold’. Kombinasjonen av bomull, polyester, kunstsilke og spandex gjør denne buksen både myk, stretchy og utrolig slitesterk.

59% bomull, 27% polyester, 11% rayon, 3% spandex

Se alle bukser i 268 her >

 

Myk denim med melert finish – Y02R

Y02R inneholder hele 98% bomull og føles derfor veldig myk mot huden. De resterende 2% er spandex, så dette er en utrolig komfortabel bukse! Buksene har melert finish, som gjør de perfekte til et avslappet hverdagsantrekk!

98% bomull, 2% spandex

Se alle bukser i Y02R her >

 

Trendy skinnimitasjon – 513

513 buksene kommer med coated overflate i skinnimitasjon. Buksene inneholder kunstsilke og nylon, som gir buksene en blank overfalte og stretchy kvalitet.

79% rayon, 18% nylon, 2% spandex

Se alle bukser i 513 her >

 

Klassisk jeans – 308

308-kvaliteten har en klassisk denimlook og finnes i to blå nyanser. Buksene har crincle-effekt, som gir de en røff look. Dette er en stretchy jeanskvalitet som former seg etter kroppen og føles behagelig hele dagen.

60% bomull, 38% polyester, 2% spandex

Se alle bukser i 308 her >

 

Jeans med slitte detaljer – 652

652 er en robust denimkvalitet med grov tekstur, crincle-effekt og slitte detaljer. Disse buksene er tykkere i kvaliteten enn andre Floyd-bukser, de gir derfor godt ‘hold’ og er veldig slitesterke.

70% bomull, 27% polyester, 2% rayon, 1% spandex

Se alle bukser i 652 her >

Hvilken størrelse du bør gå for varierer ut ifra hvilken kvalitet du går for. Vi anbefaler alltid å ta utgangspunkt i størrelsen du bruker i bukser uten stretch, for så å prøve deg frem til du finner den som sitter perfekt.

Nå er det bare å finne din favorittmodell og velge den kvaliteten og fargen som passer deg best – så tror vi du vil bli veldig glad i din nye bukse!

Hvis du ønsker å se hele utvalget av bukser fra Floyd by Smith kan du hoppe rett inn via denne snarveien >

© 2018 FLOYD.no, Bentsrudveien 11, 3083 Holmestrand. Org. nr. 921185952 MVA